Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije imao izbora

Detalji dramatičnog uhićenja napadača iz Trogira: Okružilo ga nekoliko desetaka naoružanih specijalaca

U Trogiru upucan čovjek, policija traži napadača
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/10
01.07.2023.
u 14:55

Policijski su službenici na području Prapatnice pronašli muškarca za kojim su tragali od četvrtka, 29. lipnja 2023. godine, javila je policija. Cure i neslužbeni detalji uhićenja

Uhićen je Branko Mamić (55), muškarac kojeg od četvrtka u podne traži policija zbog pucnjave u Trogiru u kojoj je teško ozlijeđen mladić (32). Mamić se navodno predao nakon što je policija suzila područje potrage na njegovo rodno selo Prapatnicu.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, kad je vidio da je obruč oko njega zatvoren, bivši policajac predao se svojim bivšim kolegama. Na mjestu događaja bilo je nekoliko desetaka naoružanih policijskih specijalaca. Strahovalo se da je Mamić naoružan i opasan. No u trenutku uhićenja navodno nije bio naoružan

"Danas, 1. srpnja 2023. godine oko 13:40 sati policijski su službenici na području Prapatnice pronašli muškarca za kojim su tragali od četvrtka, 29. lipnja 2023. godine", javila je splitska policija. Muškarac je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i osobno vozilo", javili su danas iz policije i zahvalili građanima na  suradnji i strpljenju.

VEZANI ČLANCI:

Vozilo će se pregledati. Okidač za pucnjavu navodno je bila ljubomora jer si je muškarac umislio da je mlađi muškarac ljubavnik njegove supruge. Mamić je zbog nasilja već bio u istražnom zatvoru. 

Komentara 6

CR
CrniMax
16:34 01.07.2023.

sto se sad nije tukao i pucao, mali miš. Kukavica i govno od vovjeka, zna samo po zenama i slabijima se iživljavati.

ST
starsandstripes
15:52 01.07.2023.

jedno je tući ženu i djecu a drugo je igrati se sa specijalcima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije