Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naoružan je?

FOTOGALERIJA Trogir pod policijskom blokadom: Sve raspoložive snage traže bivšeg policajca

U Trogiru upucan čovjek, policija traži napadača
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/11
29.06.2023.
u 14:59

U Trogiru je danas upucan je muškarac. Napadač je navodno bivši policajac. Traže ga pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije splitske PU

''Danas, 29. lipnja 2023. godine oko 12:15 u Trogiru iz vatrenog oružja ozlijeđen je muškarac. Vozilom hitne pomoći odvezen je u splitsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć. U ovom trenutku tragamo za počiniteljem i provodimo istraživanje. Mjesto događaja je osigurano i obavit će se očevid'', objavili su iz splitsko-dalmatinske policije.

Napadač je navodno pucao s motocikla u muškarca koji je s otvorenim prozorom sjedio u automobilu. Svemu je navodno prethodila svađa. Napadača u bijegu traže sve raspoložive snage. Lokalni portali neslužbeno doznaju da je napadač bivši policajac te da je okidač za zločin ljubomora. Slobodna Dalmacija piše kako je bjegunac i dalje naoružan pa je policija pružila zaštitu onima za koje postoji bojazan da bi mogli postati iduća meta. Neki su dovedeni u postaju, drugi evakuirani iz svojih stanova.

Prema neslužbenim informacijama, liječnici se bore za život propucanog muškarca. Napadača traže pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije splitske PU.

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

Komentara 1

PR
prajdali100
15:20 29.06.2023.

Jasno je da je naoružan i opasan.Teško je ranio,možda i ubio.S njim nema priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije