Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudska amnestija desničarskog populista
Povratak na članak

Desničar Geert Wilders ponovno može u Veliku Britaniju

Nizozemski populist Geert Wilders pred engleskim je sudom izborio pravo za ulazak u Veliku Britaniju. Odluka suda u ministarstvu je izazvala čuđenje, jer službenici još uvijek misle da pojava desničarskog ekstremista, Wildersa, može izazvati napetost među vjerskim zajednicama.

Komentari 36

PI
Pita
15:34 14.10.2009.

On otvoreno kaze sto vecina misli a to je da je Islam sve agresivniji pogotovu ovdje u UK gdje ima par milijuna muslimana. Islam nije gradjen na toleranciji, jednakosti i demokraciji nego na strahu, ponizavanju zena akao usput propagiraju mir, slogu......Ni kriscani ne zaostaju puno iza...samo pogledajte povijest. A sve u cilju kontrole puka!

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:51 14.10.2009.

Ovog čovijeka mora policija skrivati kako ga nebi dohvatili i zaklali pripadnici \"religije mira\", i to u njegovoj vlastitoj zemlji. Čovijek kojeg se progoni radi filma Fitna, koji možete sami pogledati, u kojem nema ničeg osim svima poznatih činjenica.

VL
AG
Agramer198
20:13 14.10.2009.

Islam je danas tamo gdje je Kršćanstvo bilo prije 500-800 godina s tim da osim ako nisu bili poremećeni ili pijanci kršćani svoje žene u pravilu nisu nikad tretirali kao stoku.

VL
OB
-obrisani-
20:39 14.10.2009.

Pa ko je kamenovao 17-god Doaa Khalil Aswad koja se udala u Iraku za muslimana i konvertirala na islam..Ko to nije mogao da prihvati?? vise mjeseci zivjela je kod imama u zastiti dok nisu njeni roditelji obecali da joj je oprosteno a kad je dosla kuci cekala ju je grupa ljudi i kamenovala i dok je sva krvava lezala na zemlji i davala znakove zivota jedan muskarac je udara nogom dok konacno je nisu ubili jednom velikom stijenom... te snimke ste pustali na forumu vecernjaka i prepisivali muslimanima...a u tome je prednjacio cionista sretni-sizif....

VL
OB
-obrisani-
22:37 14.10.2009.

I za kraj bi vam citirao jedan Ku´ranski ajet, gdje Svevisnji govori o takvim tipovima poput vas vjernicima u suri Junus ajet 65 ,, i neka te ne zaloste besjede njihove! uistinu sva moc pripada Allahu a On sve cuje i zna\"

VL
OB
-obrisani-
01:35 15.10.2009.

Obrana od politickog Islama, mora proci kroz sve sihte kako covjeka kao pojedinca tako i demokracije kao oblika zivljenja. Politicki islam u zapadnoj javnosti, s`pravom se dozivljava kao nasilnicka i arhaicna „strana religija“ u kojoj sunce zaklanjaju i tamu sirere barbarska djelovanja kao sto su ubistva iz casti, sakacenje, kamenovanje zena, pedofilni brakovi staraca sa djevojcicama caki ispod 10 god. starosti, netolerancija prema drugacijem i drugacijim, velicanje smrti kao anatema zapadnom velicanju zivota i sl. Uzroci su u prezivjelim feudalnim strukturama koje su u islamu nesto kao ciment, odnosno jedina vezivna supstanca koja osigurava statiku objekta (ideoloskog projekta) cije olicenje su perverznost i nasilje. Od Muhamedovog osvajackog maca sa kojeg jos uvijek curi krv, preko osmanlijskog barbarizma ciji dometi prevazilaze najgoru mastu najvecih barbara i fasista, politicki islam je izrodio jednu novu vrstu ludila koja terorizira cjelokupni demokratski svijet ali i vlastiti narod a to je serijat, ili politicki islam. Islam je postao svrha samom sebi. On ne sluzi nego porobljava. Kako duse, zivote, slobodu tako i tudju zemlju. Islam se cak ni kao gost ne da integrirati. On te cak i u tvojem domu zeli majorizirati i asimilirati. I kao sto macki ne moras reci sto je u njenom zivotu mis, jer se ona rodi sa „znanjem“ (instiktom), da ga lovi, tako je i sljedbenicima pustinjskog Manitua, vec rodjenjem jasno da je demokracija „zapadnjacka sotona“ koju treba usmrtiti. Sve dok ne budemo posteni prema sebi a time i prema drugima, odnosno otvoreno kazemo istinu kriminalcu u facu, politicki islam kao kriminalna faca ove civilizacje nece nikada biti reijesen a pogotovu nece biti neutraliziran. Ako nastavimo sa skrivanjem, minimaliziranjem i ignoriranjem islamskog prljavag vesa koji i tako nikada ne stigne na pranje, na pranje ce doci nase glave i nase etno, kuluturoloske, vjerske i druge civilizacijske vrijdenosti. Naravno, deterdzent koji pere svaki trag demokracije zove se Kran. Danasnji zapadni politicari ophode se prema ovom problemu kao pas prema pozamasnoj kost koju trenutno ne zeli oglodati nego je zakopavaju u zemlju do iduce prilike. A sve to sto zbog nafte sto zbog toga sto nasim drzavama vladaju homici, koja kakva anarhisticka alternativa kao i ljevicarski \"gradjani\" koji odricuci se svojega u stvari su repa bez korijenja koja sijece korijenje i onima koji znaju da su narod a ne repa kao oni. . Samo sve je manje prilika za discipliniranje ove posasti od politickog islama, jer takve prilike su u obrnutom reciprocitetu sa stavljanjem glave u pijesak a tp je trenutno glavno obljezje Europe koja je sve manji i manji otok slobode u oceanu islamistickog ludila.

VL
KR
kristijano
11:16 15.10.2009.

Nemoj više brisati molim te, ruka će ti se osušiti. Napravi se kao da ga nisi primjetio…. http://islamu.wordpress.com/2008/03/31/fitna-geert-wilders/ Budi čovjek admine…..........

VL
OB
-obrisani-
13:35 15.10.2009.

Wilders pise ono sto svi znamo, ali se europski politicari ne usude ni pisnuti o tome ... Kad je ubijen Nizozemac Theo van Gogh, kao Wilders kritican do Islama, nozem mu je probijen grudni kos i na njemu ceduljica sa Surom 5 i hajatom 33! Bas me zanima, koju ce suru Geert Wilders dobiti, kad i on bude od islamista ukokan na cesti usred bijelog dana u svojoj domovini Holandiji?

VL
OB
-obrisani-
16:12 15.10.2009.

Pozdrav Crovati i dobro nam dosao! Poznata mi je ova izjava Rafsanjanija. Drgim rijecima, on smatra, da je veliko unistenje Irana ipak prihvatljiva cijena za unistenje Izraela. Tu je i problem s islamistima! To nisu racionalni ljudi, kakvi su bilii sefovi CCCP ili Kine, koji su znali, da atomski rat znaci i totalni kraj njih samih ... Ovi iracionalni serijatski ludjaci su mozda zaista spremni riskirati apokalipticno unistenje velikog Irana za unistenje malog Izraela. Sve za Allaha ...

VL
OB
-obrisani-
16:16 15.10.2009.

Intervju u Izraelu. Pitanje ministru odbrane Izraela: \"Kako daleko je Izrael spreman ici, da sprijeci iransku Bombu?\" Odgovor: \"2200 km!\"

VL
OB
-obrisani-
18:27 17.10.2009.

Joke of the Year 2009! Clanice UN Human Rights Council, sami sampijoni demokracije i ljudskih prava!!! Burkina Faso, Kuba, Egipt, Kamerun, Djibuti, Gabon, BiH, Bahrain, Indonesia, Kirgizistan, Qatar, Jordan, Nigerija, Pakistan, Senegal, Saudijska Arabija, itd, itd ... I ti svima poznati sampijoni demokracije i ljudskih prava sad optuzuju Izrael u UN za nasilje ...

VL
OB
-obrisani-
14:06 15.10.2009.

Miroljubivi Iran u ideoloskoj ofanzivi u Europi! Svedski su casopisi objavili podatke o djelovanju iranskih propagandnih i sigurnosnih sluzbi (MOIS i VEVAK) na teritoriju Svedske. (Iscurilo is SÄPO – varnostne policije) Najvise se propaganda siri iz veleposlanstva Irana i tutu se ne moze mnogo napraviti. Drugi obavestajni i propagandni centri su iranska poduzeca u Svedskoj ... Najopasnija je rasisticna i vjersko-politicna propaganda, koju sire imami i mule u razno-raznim muslimanskim vjerskim objektima i vjerskim skolama za djecu ... Ujedno se tu moze najvise uciniti, jer su siritelji vjerske mrznje i propagatori Djihada najcesce svedski drzavljani, pa jih se moze lakse optuziti, osuditi, i staviti u corku za pokoju godinu ... Jedan je \"svedski\" imam rekao ovako, citiram: \"Ne moze se Islam prilagoditi svedskome drustvu, nego se mora svedsko drustvo prilagoditi Islamu!\" Sto se tu jos moze vise reci!? Kao centri najzesce iranske propagande, navedene su sljedeci vjerski objekti ili ustanove: 1.) Imam Ali moseja, Stockholm; 2.) Balal moseja, Göteborg; 3.) Imam Sadegh moseja, Malmö; 4.) Al-Zahra centar, Stockholm; 5.) Radio Salam, Stockholm. Stop za Jihad, stop za Sariju! (Am Israel Chaj !!!)

VL
OB
-obrisani-
15:33 15.10.2009.

Pozdrav sretnom sizifu! Sretni evo jedne izjave Rafsanjania koja sluzi kao globalna platforma iranske hegemonisticko islamisticke politike. Prije 5 god. bivsi iranski predsjedni Rafsanjani izjavio je „mi znamo da Izrael ima nuklearno naoruzanje i da bi na nas nuklearni napadd uzvratio istom mjerom. Medjutim, dvije tri manje nuklearne bombe dovoljne su da uniste cijli Izrael, dok izraelske bombe ne mogu unistiti sve islamske drzve nego bi izazvale samo stetu pobjednickom islamu. Ovakvu opciju mi moramo uzeti kao realnu mogucnost rjesenja. Islamski svijet u svojim njedrima ne treba niti drugog Boga niti sotonsku Zapadnu demokraciju.

VL
OB
-obrisani-
16:20 15.10.2009.

A reporter last month asked Lt. Gen. Dan Halutz, the Israel Defense Force\'s chief of staff, how far Israel is willing to go to stop Iran\'s nuclear (weapons) program; the general answered: \"2200 kilometers\" — the flying distance from Israel to Iran\'s key nuclear sites.

VL
OB
-obrisani-
16:41 15.10.2009.

Islam na pohodu ... U knjigi autora Christophera Deliso-a \"The Coming Balkan Caliphate\" mozete citati o \"uspjesima\" islamizma u bosanskoj djamahiriji ... Ovako pise autor: \"The role of Bosnia as an incubator and catalyst for international terrorism has become impossiblee to ignore. \" ili po nase: \"Uloga Bosne kao inkubatora i katalizatora medjunarodnog terorizma nije vise moguce ignorirati!\"

VL
OB
-obrisani-
14:48 14.10.2009.

Geert Wilders je potreban Europi! On pokazuje, gdje cemo se naci za 25 - 50 godina, ako se islamizacija Europe nastavi! On naziva brzo rastucu muslimansku manjinu u Holandiji za Tsunami ... On ne vjeruje u Islam kao religiju mira, te mozemo ocekivati, da bude i on ubrzo zaklan, bas kao do Islama kriticni zemljak Van Gogh.

VL
AU
autoritet
15:08 14.10.2009.

wilders - samo naprijed. zaustaviti prodor srednjovjekovne rulje na naš kontinet.

VL
NE
nepotrebni
15:14 14.10.2009.

I kako se mi borimo protiv toga? Omalovazavajuci jos uvijek muslimansku manjinu, ismijavajući Kuran i vjeru istih muslimana? Stvarno smo jadni. Dok s druge strane stopa abortusa i razvoda nikad veca, a stopa prirasta nikad manja. Ista ta licemjerna Nizozemska ozakonjuje gay brakove, legalizira prostituciju i lake droge. I mi se cudimo sto kao civilizacija propadamo. Zbog dekadencije su Kartaga i stara Grcka morala nestati, tako je valjda i s ovom Europom ako se stvari drasticno ne promjene.

VL
OB
-obrisani-
15:23 14.10.2009.

nepotrebni, u kojoj ti vukojebini zivis? Ja zivim u Svedskoj i tu nitko ne omalovazava muslimanske manjine. A jos manje u jos tolerantnijoj Holandiji ... To sto je broj razvoda velik, samo je dokaz, da ljudi ne zele zivjeti u nesretnom braku... Jel tebi vise odgovara muslimanski nacin, gdje se moze imati do 4 zene i samo muz odlucuje o njihovom zivotu? Ja sam sam u drugom braku i puno je bolji od prvoga ... Reci ti meni, nepotrebni, zasto su problemi SVUGDJE bas s muslimanima? Zasto nemamo u Svedskoj problema s 35 000 Hrvata, s 35 000 Srba, 20 000 Zidova, 350 000 Finaca, 25 000 Poljaka? Zasto samo muslimani pale i pljackaju po predgradjima svedskih gradova?

VL
OB
-obrisani-
15:27 14.10.2009.

Svedski su casopisi objavili podatke o djelovanju iranskih propagandnih i sigurnosnih \"sluzbi\" (MOIS i VEVAK) na teritoriju Svedske. (Iscurilo is SÄPO – varnostne policije) Najvise se propaganda siri iz veleposlanstva Irana i tu se ne moze mnogo napraviti. Drugi obavestajnini i propagandni centri su iranska poduzeca u Svedskoj ... Najopasnija je vjersko-politicna propaganda, koju sire imami i mule u razno-raznim muslimanskim vjerskim objektima i vjerskim skolama za djecu ... Ujedno se tu moze najvise uciniti, jer su siritelji vjerske mrznje i propagatori Djihada najcesce svedski drzavljani, pa jih se moze lakse optuziti, osuditi, i staviti u corku za pokoju godinu ... Kao centri najzesce iranske propagande, navedene su sljedeci vjerski objekti ili ustanove: 1.) Imam Ali moseja, Stockholm; 2.) Balal moseja, Göteborg; 3.) Imam Sadegh moseja, Malmö; 4.) Al-Zahra centar, Stockholm; 5.) Radio Salam, Stockholm. Stop Djihad, Stop Sharia!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.