Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potencijalno prijelomna godina

Deset pitanja za godinu izbora: Imaju li afere utjecaj na HDZ? Tko će predvoditi opoziciju?

20.05.2023.
u 12:15

I bez trostrukih izbora iduće godine Hrvatska je na prekretnici: zemlja mora odrediti nove strateške ciljeve. No umjesto toga, Plenkoviću je nakon 'godine isporuke' važnije pošto-poto dobiti i sljedeće izbore pa smo ušli u – 'godinu darova'

Komentara 5

DU
Deleted user
16:58 21.05.2023.

Svi znamo da za Hrvatsku vise nije dobar kradeze. Ispuhali su se, za njima je ostala oronula Hrvatske. Promjene su potrebne. I nikako ne smijemo zaboraviti socijalni pristup. Transparentnost, bez grabizma, otvorenost kritikama. I iznad svega prihvacanje dobrih ideja , , bez obzira od koga dolaze i bez obzira tko je na vlasti. Zato imamo Sabor. Tu se predlaze i raspravlja. Tu ne moze biti zetoncica samo za jedan glas vise. Vise konstruktivne suradnje bilo bi najbolje.Bez sabotiranja , bez vrijedanja. Samo tako Hrvatska moze ici u promjene na bolje. Za sada se pokazalo da su bolje za Hrvatsku one stranke koje podrzavaju socijalni program. Nazalost ova Vlada nije pokazala socijalnu osjetljivost. Osim toga predugo su na vlasti a to uvijek dovodi do narcisoidnosti.

LO
Lojzek1967
19:12 20.05.2023.

Nadam se da će AP dobiti što zaslužuje za sav svoj dosadašnji rad kao predsjednik Vlade i HDZ-a. REMETINEC.

CO
coska
14:01 20.05.2023.

Neznam koje opcije će se pojavit ali ni za jednu demokraciju nije dobro da vladajući ostaju toliko dugo na vlasti. Promjene su zdrave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije