Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 12°C
  • NikoCro:

    Zica brate mili kao Madjeri, te jos koja uporaba oruzja od strane Policije pa cete vidjeti kako ce prestati i traziti druge rute

  • KRALJ-TOMISLAV:

    Njemačka se polako, ali sigurno zatvara za migrante, Italija dobila desnu vladu koja najavljuje da će drastično pojačati kontrolu svojih granica i vraćati migrante u velikom broju, Austrija steže obruč, vojska već pomaže na granicama, a i žičanih ograde već ... prikaži još!eć ima, Slovenija opasana žilet žicom, Mađarska ima 150 km žičanu ogradu, a 80 km (granica sa Srbijom) čak dupla ograda, Makedonija ima žičanu ogradu, Bugarska ima žičanu ogradu, Crna Gora ozbiljno razmišlja o žičanoj ogradi....svi, ali baš svi osim BiH, Kosova, Albanije i Srbije se polako, ali temeljito pripremaju za novi val....samo jedna država u EU (pored Grčke, koja je i tako u banani) a to je Hrvatska, glumi frajericu i hvali se humanim pristupom. Mislim, moraš biti ili jako intelektualno ograničen ili te boli neka stvar za državu pa da se ovako ponašaš kao naši političari. Kada počne kaos oni će se čuditi i govoriti "pa tko se time mogao nadati", a svi oko nas koji su u EU dižu žičane ograde, šalju vojsku na granice, pravno otežavaju prihvat migranata....naprosto ZATVARAJU SE!!!!! Poslje će nas čitava EU tapšati po ramenima, tješiti, slati malo novaca...i smjat nam se koje smo budale, a oni će se u miru dalje razvijati!!!

  • sampras:

    policije ima dovoljno ali naredbe nisu dovoljno jasne. prvi metak u koljeno, drugi u čelo, treći ti obračunavamo s plaće jer si promašio prva dva.

Još iz rubrike Vijesti

Plenković na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Kutini
GOSPODARSKA TRANZICIJA

Plenković na proslavi 30. godine osnutka HDZ-a u Kutini: Očekuje nas još mnogo posla

Priveden muškarac kojeg se dovodi u sumnju sa smrću 16-godišnjakinje
SMRT U SOPOTU

Policija Radoja R. nije kazneno prijavila za ubojstvo 16-godišnjakinje

Milorad Dodik
BLOKADA TIJELA BIH

Dodik najavio RS-exit i poručio oporbi: 'Nisam luđak'

3