Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svježe snage i ideje

Davor Vinski želi opet biti predsjednik Udruženja obrtnika

vinski
arhiva vl
20.09.2010.
u 15:54

Pred nove čelnike obrtnika stavlja se iznimno teška zadaće obnove obrtništva u razdoblju nakon recesije, ali nitko ne uzmiče pred time.

Udruženje obrtnika Karlovca raspisalo je izbore za tijela koja će ih voditi u mandatu 2010. - 2014. godine. Iako se pred nove čelnike stavlja iznimno teška zadaća obnove obrtništva u vrijeme nakon recesije, u tajništvo je pristiglo tridesetak prijava.

 – Očekujemo još barem pet kandidatura za skupštinu, do četvrtka, kada bi Upravni odbor trebao zaključiti listu. Nakon toga ćemo službeno objaviti imena svih kandidata koji žele sudjelovati u radu obrtničkih asocijacija – kaže Miroslav Seljan, tajnik Udruženja obrtnika.

 Dio obrtnika okupljenih u cvjećarsku, frizersku i kozmetičarsku, ugostiteljsku, građevinsku te sekciju autostruke već je prijavio kandidate za skupštinu. Očekuje se pristizanje i niza samostalnih prijava. Na još jedan mandat na čelu karlovačkih obrtnika računa i Davor Vinski, dosadašnji predsjednik.

 – Iako smo već primili nekoliko samostalnih prijava, htjeli bismo da se u rad Skupštine i svih drugih obrtničkih tijela uključe i mnogi drugi obrtnici. Prije svega računamo na neke nove, koji dosad nisu bili aktivnije uključeni. Vjerujemo da upravo oni mogu pomoći nekim svojim idejama i akcijama – rekao je Davor Vinski

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije