Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostov skup

Damir Krstičević nepozvan došao na skup Bože Petrova

Damir Krsticevic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
24.10.2015.
u 19:02

Usput je održao i malo predavanje Petrovu i Kovačiću. Oni su ga uljudno saslušali, ali se na njihovim licima vidjelo da su jedva čekali da nepozvani gost ode.

Vodeći ljudi Mosta iskoristili su sunčanu subotu za neformalno druženje s građanima u Zagrebu i Splitu.

Drago Prgomet, nositelj Mostove liste u prvoj izbornoj jedinici, predstavio je na Cvjetnom trgu kandidate koji će se naći na njegovoj listi. Božo Petrov i Ivan Kovačić družili su se s građanima u dalmatinskoj metropoli Splitu. Ondje se dogodio i mali “incident” kada je Damir Krstičević, nositelj HDZ-ov liste u desetoj izbornoj jedinici, nepozvan i nenajavljen došao na Mostov skup.

Usput je održao i malo predavanje Petrovu i Kovačiću. Oni su ga uljudno saslušali, ali se na njihovim licima vidjelo da su jedva čekali da nepozvani gost ode.

>> Krstičević: Hrvatsku ne treba dijeliti na crvene i crne nego na one koji znaju i ne znaju

Ključne riječi

Komentara 101

BE
berija
19:16 24.10.2015.

A jesu li se i ostali, koji su bili na skupu, najavili ili su bili pozvani? Što ako Damir Krstičević glasuje za Most? Što to nedostaje Damiru Krstičeviću da ne bi smio doći na bilo koji otvoreni skup u Republici Hrvatskoj?

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
19:08 24.10.2015.

Pa Bozi Petrovu moze biti čast da ga je posjetio general koji je stvarao RH da bi on i drugi mogli uživati u demokraciji.

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
19:50 24.10.2015.

Lista Most svjesno ili nesvjesno radi za orjunašku listu "Hrvatska raste" i pomaže im da ostanu na vlasti, omogućavajući im daljnje uništavanje RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije