Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor

Dalić Ostojiću: Ako su svi sve znali, zašto SDP ništa nije poduzeo

Martina Dalić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
19.10.2017.
u 07:42

SDP-ovac Rajko Ostojić konstatirao je tako kako su svi znali da krizu u Agrokoru na što ga je ministrica i potpredsjednica Vlade Martina Dalić upitala " zašto SDP nije ništa poduzeo dok je bio na vlasti, tj. upravo onih godina iz kojih su svi silni dugovi Agrokora"

Prva godina Vlade Andreja Plenkovića bila je tema jučerašnje HRT-ove emisije Otvoreno, a gosti emisije u njoj su se dotaknuli i afere u Agrokoru.

SDP-ovac Rajko Ostojić konstatirao je tako kako su svi znali da krizu u Agrokoru na što ga je ministrica i potpredsjednica Vlade Martina Dalić upitala " zašto SDP nije ništa poduzeo dok je bio na vlasti, tj. upravo onih godina iz kojih su svi silni dugovi Agrokora".

Rajko Ostojić čestitao je Vladi jer je prvak Europe u broju ministarstava, ali kvantiteta u ovome slučaju ne rađa kvalitetu, dodao je, piše HRT.

– Porezna reforma pogoduje samo onima koji već imaju veću plaću, prijedlog Obiteljskog zakona pripada srednjem vijeku, a kurikularna reforma stoji, rekao je Ostojić. Martini Dalić savjetovao je da posluša što govori struka kad je u pitanju uvođenje eura te rekao da bi Hrvatski mogao zaprijetiti grčki scenarij.

– Rasvjetljenje stanja u Agrokoru bila je inicijativa koju je započeo Most. To je tema koja i gospodarski i politički otegotna.¸Premijer ju je riješio tako da je prekinuo suradnju s Mostom, a nakon toga sve što su Mostovci govorili, postaje realnost – rekao je Tomislav Panenić.

Martina Dalić
1/37

Komentara 22

PR
prajdali100
08:26 19.10.2017.

A što sve izvali Rajko mila moja majko.

DY
dynasty1402
08:03 19.10.2017.

Neka se sada sve raspetlja....neka cijenu Agrokora plate svi koji su u tome sudjelovali....nisu mi samo jasni SDP ovci jer je iz aviona vidljivo da su najveća zaduženja Agrokora napravljena od 2011 do kraja 2015....preko 40 milijardi kuna....mislim da galamom i sudjelovanjem u saborskom povjerenstvu onaj mali cvilidreta Maras zapravo pokušava zataškati vlastite i rabote svojih drugova u slučaju Agrokor....

Avatar southman
southman
08:25 19.10.2017.

Ostojić je nekada bio dobar doktor, a sada više nije ništa !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije