Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrušavanje na hdz

D. Kosor: HSLS je bez afera i nema ogranak u Remetincu kao HDZ

darinko kosor
Matija Topolovec/Pixsell
26.11.2010.
u 21:03

HSLS je stranka koja je treća politička snaga u Gradu Zagrebu, a ja sam prema anketama po popularnosti drugi predsjednik jedne političke stranke, odmah iza Zorana Milanovića, kaže D. Kosor.

HSLS je stranka u uzletu, bez afera, bez ikakvih repova, stranka bez svog ogranka u Remetincu, kao što ga ima HDZ. Oni vladaju već sedam godina i doveli su zemlju do bankrota - obrušio se Darinko Kosor na vladajuću stranku večeras u Krapini, gdje je Gradski ogranak HSLS-a Krapine imao izbornu skupštinu.

Pritom je naglasio kako je HSLS stranka koja je treća politička snaga u Gradu Zagrebu, a on prema anketama po popularnosti drugi predsjednik jedne političke stranke, odmah iza Zorana Milanovića.

- To je dokaz da se u kratkom roku može puno postići, samo treba vjerovati u sebe. Pitaju me hoće li HSLS koalirati s nekim na izborima za godinu dana, a ja tvrdim da neće. S HDZ-om nećemo zbog ovih razloga koje sam spomenuo, a sa SDP-om također nećemo, jer su se i ljudi već sami uvjerili da današnja oporba nema kvalitetnih rješenja za bolju budućnost ove zemlje. Nas ne zanima promjena stranaka na vrhu, već promjena modela vlasti. Političari koji će služiti građanima, omogućiti stvaranje novih radnih mjesta i mladima dati pesrspektivu, kako ne bi bježali trbuhom za kruhom van zemlje - zaključio je Kosor u svom obraćanju.

Ključne riječi

Komentara 54

VI
vidimškoj
12:47 27.11.2010.

bušbu@ povuci me za ručnu da ne upadnem u more.

UT
utatica
20:07 27.11.2010.

taj se je jako jako precjenio

OB
-obrisani-
08:54 27.11.2010.

Ovome je kao krivo,,što kod nas nema svoj ogranak,,,eh,,samo sposobni se šire,,Idemo Dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije