Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVESELILI DJECU

'Crveni nosovi' u posjetu pulskom Odjelu za pedijatriju

crveni nosovi
ilustracija
26.08.2014.
u 13:15

launovidoktori su posebno educirani profesionalci koji pomažu bolesnoj djeci i roditeljima

U srijedu 27. kolovoza na Odjel za pedijatriju Opće bolnice Pula stižu klaunovidoktori, "Crveni nosovi", udruga koja malim pacijentima donosi osmijeh i životno veselje. Od 10,30 sati dr. Kalcijum i sestra Livadić svojim će klaunovskim gegovima djeci uljepšati bolesničke dane.

Klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci koji svojim klauno-terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom, kao posljedicom bolesti i boravka u bolnici. U Udruzi je trenutno 12 klaunovadoktora koji tjedno posjećuju dječje bolnice u Zagrebu, jednom mjesečno bolnice u Rijeci i Osijeku, a povremeno bolnice i u ostalim gradovima Hrvatske.

U 2013. godini ostvarili su 179 posjeta bolnicama i vratili osmijeh na lica više od 11 tisuća djece.

>> Pogledajte što se to danas događalo u Vinogradskoj bolnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije