Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEZONA

Croatia Airlines uvodi nove linije: Evo kada najbrže do Sofije i Podgorice

Croatia Airlines
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
25.02.2020.
u 12:11

Dizajnerica Croatia Airlinesa Ivana Ivanković jučer je predstavila i nove kompanijske vizuale – “Vežite se polijećemo”, “Duplo bolja usluga” i “U oba smjera”.

Predsjednik uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić u društvu veleposlanice Bugarske u RH Genke Vasileve Georgieve i veleposlanika Crne Gore u RH Bore Vučinića predstavio je jučer nove ljetne međunarodne linije Zagreb-Sofija i Zagreb-Podgorica.

Redoviti međunarodni letovi iz Zagreba u Sofiju planirani su od 1. svibnja do kraja listopada ove godine, triput na tjedan – ponedjeljkom, srijedom i petkom. Dva dana kasnije, 3. svibnja ove godine, uvode se i redoviti međunarodni letovi na liniji Zagreb-Podgorica i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Na obje će nove ljetne linije letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 sa 76 sjedala.

– Tijekom ovogodišnje turističke sezone zrakoplovi Croatia Airlinesa u redovitom će prometu izravno letjeti u 40 odredišta u 26 država, čime nastavljamo pridonositi redovitom i cjelogodišnjem povezivanju u domaćem i međunarodnom zračnom prometu, te pružati snažnu potporu razvoju turističkih potencijala Hrvatske – izjavio je Jasmin Bajić, predsjednik uprave Croatia Airlinesa.

Hrvatska nacionalna aviokompanija u ovogodišnju turističku sezonu ulazi s jednim zrakoplovom više u odnosu na lanjsku u kojoj je raspolagao s flotom od 14 zrakoplova (12 vlastitih i dva unajmljena zrakoplova). Tako se na temelju dugoročnog najma u flotu Croatia Airlinesa potkraj ožujka uključuje zrakoplov Airbus 319 sa 150 sjedala, a potkraj travnja i dodatni zrakoplov Dash 8-Q400 sa 76 sjedala, koji će biti podrška za slučajeve neplaniranih poremećaja u prometu.

Osim toga, od travnja do listopada planiran je i kratkoročni najam jednog zrakoplova CRJ 1000. Tako će Croatia Airlines ove godine raspolagati s flotom od 15 zrakoplova (dva Airbusa 320, pet Airbusa 319, sedam zrakoplova Dash 8-Q400 i jedan zrakoplov CRJ1000).

Dizajnerica Croatia Airlinesa Ivana Ivanković jučer je predstavila i nove kompanijske vizuale – “Vežite se polijećemo”, “Duplo bolja usluga” i “U oba smjera”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije