Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno izručen

Čorak će ponovo svjedočiti o pokušaju otmice

čolak
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.07.2015.
u 06:30

Odlučio je tako sudac Marko Benčić, koji je zbog toga jučer i odgodio suđenje optuženoj šestorki

Krešimir Čorak, bivši zet odvjetnika Marijana Hanžekovića i sadašnji suprug poduzetnice Sanje Duggan, ponovo će biti ispitan na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na suđenju Goranu Sudareviću, Marku Grzunovu, Marku Vargi, Leu Slijepčeviću te Bori Milanoviću koji su ga pokušali oteti u ožujku 2011.

Odlučio je tako sudac Marko Benčić, koji je zbog toga jučer i odgodio suđenje optuženoj šestorki. Sudarević je na suđenje doveden iz istražnog zatvora u Remetincu gdje se nalazi od 2. lipnja kada je Hrvatskoj izručen iz Venezuele. Tamo se skrivao od pokušaja Čorkove otmice, a uhićen je u mjestu Higuerote u lipnju 2013.

Tužiteljstvo ga tereti da je upravo on osmislio otmicu bivšeg zeta poznatog odvjetnika kojeg su trojica maskiranih muškaraca dočekala ispred njegove garaže na zagrebačkom Vrbiku. Pokušali su ga ugurati u automobil, no Čorak je počeo glasno zapomagati. Njegovo vikanje čuli su susjedi pa su otmičari odustali od plana i pobjegli. Sudarević je odmah pobjegao iz Hrvatske pa mu se prvo sudilo u odsutnosti.

>>Izručuju otmičara koji je dvije godine živio u Venezueli

>>Čorak: Mislio sam da su iz kvarta, a onda su zaredali udarci šokerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije