Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozivali i ovršnu sutkinju

Članovi Živog zida pred zadarskim Poglavarstvom vikali: 'Hapsite Kalmetu!'

živi zid
Foto: Frane Šarić
1/2
20.03.2015.
u 13:40

Članovi udruge Živi zid prosvjedovali su pred zadarskim sudom prozivajući ovršnu sutkinju Dubravku Novaković

Članovi udruge Živi zid prosvjedovali su pred zadarskim sudom prozivajući ovršnu sutkinju Dubravku Novaković, a potom su se uputili prema zgradi zadarskog gradskog Poglavarstva.

Noseći transparente uzvikivali su - Hapsite Kalmetu.

Podsjetimo, članovi Živog zida prije toga su pokušali spriječiti deložaciju obitelji Sorić u Preku na otoku Ugljanu iz kuće u kojoj su živjeli 80 godina i koju im je na korištenje dao rođak Ante Fabulić.

>> Ovršenik članove Živog zida zamolio da napuste kuću

Komentara 5

DD
ddh
14:29 20.03.2015.

Kakve veze ima Kalmeta s tim, da netko desetljecima zivi u tudjoj kuci i da se tu pojavio nasljednik vlasnika kuce i trazi kucu natrag. Nikakve veze nama s tim Kalmeta. A to da komunisticka omladina i drustvo "nis korisnog" zvano Zivi zid protestira protiv Kalmete pokazuje samo, da se Pernarov recept kad je vodio kolone kaoticara i prodavaca magle pod prozore Jadranke Kosor. Mogu ovi iz Zivog zida trubili kaj hoce. Oni su se pretvorili u podorganizaciju SDP-a i poceli njihovu izbornu utrku. Da du komunisti pomalo ili dosta bedasti ( blago receno) nije sporno. Ali i oni ce morati ili bi morali shvatiti, da se vlasnistvo nemoze otimati, da se dugovi moraju placati i da ti koji zive u tudjim kucama jednog dana te kuce moraju napustiti. Oni moraju shvatiti, da se ne mogu uzimati krediti i da se za te kredite zalazu kuce, a onda ne vracati kredite i kad se kuca plijeni sebe postavljati kao zrtve. Uzeti kredit ili posuditi od nekoga novac, pa onda te kredite i te posudjene novce ne vracati je prevara i kradja.

TV
tv5378
19:27 20.03.2015.

Dok je Bajic siguran,Kalmeta je siguran. Nista se nece,niti moze desiti Kalmeti dok su UDBA-si na vlasti. Povjest Kalmetinog clanatva u KPH je izbrisano i o tome se ne govori. Nista osobno protiv Kalmete,ali neka nam objasni izbrisanu povjest?

SB
silan_bandit
19:21 20.03.2015.

e on je jos previse velik zalogaj za 80% korumprirani represivni aparat!! zatvorit ce tunele zbog farbanja pa ce biti pizdarije :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije