Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bill clinton

'Kad sam postao predsjednik, dao sam detaljno istražiti postoje li vanzemaljci'

bill clinton
Foto: Youtube (screenshot)
1/4
03.04.2014.
u 17:41

Bill Clinton također vjeruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način da se ujedini ovaj naš ratom izmoren planet

Bivši američki predsjednik Bill Clinton gostujući u emisiji Jimmyja Kimmela otkrio je kako je potpuno opsjednut vanzemaljcima. Nakon što je postao predsjednik, svojim je zaposlenicima naredio da detaljno istraže Područje 51 u Nevadi "kako bi bio potpuno siguran da tamo nema vanzemaljaca".

Također su istražili sve o Roswellu, gdje se 1947. navodno srušio NLO.

– Dao sam da provjere sve što imamo o Roswellu. Sve – otkrio je Kimmelu.

Bill Clinton vjeruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način da se ujedini ovaj naš ratom izmoren planet.

– Možda je to jedini način kako da se ujedini ovaj naš ubrzano razjedinjeni svijet. Zamislite kako bi se sve razlike među ljudima činile toliko sitnima kada bi im zaprijetio osvajač iz svemira. To i jest postavka u "Danu nezavisnosti". Svi su složni i dobri – rekao je Bill Clinton.

Na upit voditelja bi li javnosti otkrio da postoje vanzemaljci, ako bi to saznao, Clinton je samo kratko rekao: "Da".

>>Zbog ovog je njegova supruga postala internetski hit, sad on ide njezinim stopama

Komentara 12

AG
Agricola
19:24 03.04.2014.

Ovo je onaj koji nam nije dao da uzmemo Banja Luku 1995. godine i da završimo sa Srbima jednom zauvijek, koji nije htio bombardirati Srbiju ni nakon Vukovara, Dubrovnika, Srebrenice, Sarajeva.. a onda se sjetio bombardirati Srbiju 1999. godine, tobože zato jer su Srbi napravili masakr u jednom selu na Kosovu koje se zove Račak, iako cijela USA i dan-danas to bombardiranje Srbije zove "blowjob war", odnosno, jasno im je da je Clinton pokrenuo to bombardiranje ne iz humanitarnih razloga, nego da skrene pažnju sa zahtjeva za ostavkom koja je uslijedila nakon što su on i izvjesna Monica Levinsky ovalni ured pretvorili u oralni ured. Ali bez obzira na to ovo je najbolji američki predsjednik zadnjih 50 godina, odnosno bolje bi bilo reći najmanje loš, jer kad se pogleda ove druge, Reagana, oca i sina Bush, pa ovog Obamu, to je sve jedna velika katastrofa.

Avatar butcher
butcher
15:19 30.07.2014.

Bill, pametniji si dok sutis a Monica ga ima u ustima ))))

Avatar tajar
tajar
18:54 03.04.2014.

Da je ovakve stvari pričao dok je obnašao dužnost Predsjednika ne bi dočekao ni kraj prvog, a kamoli drugi mandat! Sad može laprdat po volji, a za njegova "predavanja" ubere godišnje oko 13 miljuna USD!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije