Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arkanova žena

Cecin plakat u kvartu punom branitelja: 'Naravno da je ovo provokacija'

Zagreb: Plakati za Cecin koncert nisu dobrodosli u Dubravi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
13.02.2024.
u 10:44

U naselju Lanište stanuju većinom naši najteži stradalnici, znači 90-postotni, 100-postotni invalidi Domovinskog rata, koji su uznemireni, kažu u HVIDRA-i

Svetlana Ceca Ražnjatović, srpska folk pjevačica i supruga notornog Željka Ražnjatovića Arkana održat će koncert u Mariboru u ožujku, a plakati su osvanuli i u Zagrebu, na Laništu te u Dubravu. Dobar dio javnosti njeni plakati su šokirali, a vrlo brzo su i pošarani i podrapani. Je li postavljanje Cecinih plakata u zagrebačkom Laništu, naselju u kojem većinom žive veterani Domovinskog rata i hrvatski branitelji, slučajnost, pogreška ili ciljana provokacija, u studiju HRT-a odgovarao je Zoran Mamić, dopredsjednik HVIDR-e Sesvete – Zagreb. 

"Naravno da je ovo provokacija, kako drukčije to protumačiti, budući da u naselju Lanište stanuju većinom naši najteži stradalnici, znači 90-postotni, 100-postotni invalidi Domovinskog rata, koji su uznemireni i putem telefona i e-maila nam se javljaju i pitaju što ćemo poduzeti. Mi smirujemo situaciju, ne želimo incidente, ne želimo nerede, ali jednostavno nismo pametni", rekao je Zoran Mamić, dopredsjednik HVIDRA-e Sesvete – Zagreb gostujući u Studiju 4.

VEZANI ČLANCI:

Kazao je da ne zna tko je odobrio postavljanje plakata niti tko je obavio plakatiranje. To će, kaže, pitati i gradsku vlast.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 4

SB
Stroga Babaroga
11:17 13.02.2024.

Cecin plakat je provokacija bilo gdje u Hrvatskoj!

AL
AlfaMike
12:09 13.02.2024.

Užas . A zamislite tek da stave reklamu casina ili kladionice.

DA
Dado007
12:04 13.02.2024.

Čitav taj kvart će biti na koncertu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije