Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arkanova žena
Povratak na članak

Cecin plakat u kvartu punom branitelja: 'Naravno da je ovo provokacija'

U naselju Lanište stanuju većinom naši najteži stradalnici, znači 90-postotni, 100-postotni invalidi Domovinskog rata, koji su uznemireni, kažu u HVIDRA-i

Komentari 4

SB
Stroga Babaroga
11:17 13.02.2024.

Cecin plakat je provokacija bilo gdje u Hrvatskoj!

VL
AL
AlfaMike
12:09 13.02.2024.

Užas . A zamislite tek da stave reklamu casina ili kladionice.

VL
DA
Dado007
12:04 13.02.2024.

Čitav taj kvart će biti na koncertu !!!

VL
DU
Deleted user
12:26 13.02.2024.

Plakat je problem ali Arkan pun oružja nije bio problem za Šeksa koji je urgirao da ga se pusti. HDZ je pustio Arkana da može klati Hrvate, HDZ koalira sa Arkanovcima iz SDSS-a. HDZ sa Srbima pljačka Hrvate, a vama smeta plakat, smeta vam Prijovićka koja je rođena u Hrvatskoj, ne samo to smeta vam i onda čudna Hrvatica koja ima glazbu nalik cajkama, neslušljiva ali ipak je Hrvatica iz Hrvatske a u njezinim pjesmama nema mržnje, mrze je samo jer je Hrvatica!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.