Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMISTI

Čačić: Očekujem četiri mandata i presudnu ulogu u formiranju Vlade

Narodna stranka – Reformisti predala listu za izbore Državnom
Foto: Admir Buljubasic/PIXSELL
1/3
15.06.2020.
u 15:33

- Sporazum u 6. izbornoj jedinici predviđa obvezu podrške Vladi lijevog centra u slučaju osvajanja relativne većine, ako se takva mogućnost otvori, a u suprotnom ćemo svojim mandatima raspolagati u najboljem interesu hrvatskih građana - rekao je Radimir Čačić.

Reformisti kao stranka lijevog centra izlaze na izbore u devet jedinica. U 6. idu zajedno s Restart koalicijom, a u 2. u koaliciji s Nezavisnom listom Željka Lackovića.

- Naši ciljevi su osvajanje dva mandata u 3. izbornoj jedinici i po jednog u 6. i 2. izbornoj jedinici. Uvjereni smo da će naši mandati biti presudni u formiranju Vlade i da će Hrvatsku usmjeriti prema kvalitetnijim politikama i najvišim civilizacijskim standardima. Sporazum u 6. izbornoj jedinici predviđa obvezu podrške Vladi lijevog centra u slučaju osvajanja relativne većine, ako se takva mogućnost otvori, a u suprotnom ćemo svojim mandatima raspolagati u najboljem interesu hrvatskih građana - rekao je Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke - Reformisti nakon predaje kandidacijskih lista s partnerima iz Hrvatske seljačke stranke Braće Radić i Stranke hrvatskih umirovljenika - Umirovljenici.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:48 15.06.2020.

g.cacicu kada tone i tone baliranog smeca odvezete sa ulaza u grad varzdin onda ce te biti vjerodostojan politicar...demagoske ispraznice o kljucnom faktoru za formiranje vlade rh...su i vise od toga

NE
Neo001
15:47 15.06.2020.

U pravnoj državi u kojoj pravosuđe i DORH nisu u okovima komunjarske partije, kriminalci kao čaičić bilibi na dugogodišnjem odmoru u Lepoglavi ili nekom drugom odmaralištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije