Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN VIDEO

Buntić napravio incident na koncertu Dejana Matića: S čašom se penjao na podij, morao intervenirati zaštitar

Denis Buntić javio se u policijsku postaju u Ljubuškom
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/11
01.01.2024.
u 20:17

Na snimci se vidi kako Buntić pruža ruku bubnjaru usred svirke, kako pokušava održati ravnotežu na pozornici te kako naposljetku do njega dolazi zaštitar i govori mu nešto na uho, a Buntić diže čašu u zrak i pjeva.

Denis Buntić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac kojeg je supruga prijavila za nasilje u obitelji u alkoholiziranom stanju, snimljen je na Kupresu dok se s čašom u ruci penje na pozornicu tijekom koncerta Dejana Matića i nešto dobacuje bubnjaru. Naposljetku je morao intervenirati zaštitar.

Snimka je nastala u subotu, 30. prosinca, na nastupu popularnog pjevača u sklopu Kupres Winter Festa. Objavio ju je portal 24sata, a možete ju pogledati OVDJE. - Nekoliko puta se pokušavao popeti na pozornicu i doći do Matića, a zaštitari su ga zaustavljali. Nije radio prevelike probleme, iako je bio pijan. To se sve događalo usred koncerta, oko 1.45 ujutro - kazao je za 24sata čitatelj.

Na snimci se vidi kako Buntić pruža ruku bubnjaru usred svirke, kako pokušava održati ravnotežu na pozornici te kako naposljetku do njega dolazi zaštitar i govori mu nešto na uho, a Buntić diže čašu u zrak i pjeva.

Buntić je, kako smo ranije pisali, 22. rujna prijavljen za nasilje u obitelji. Prijavila ga je supruga Klara, koja je audiosnimku napada objavila u medijima, tvrdeći kako joj je to jedini način da se spasi jer bivši hrvatski rukometni reprezentativac ima veze na sudu i u policiji u Ljubuškom.

VEZANI ČLANCI:

Naime, majka Denisa Buntića je zaposlenica Općinskog suda u Ljubuškom, a nakon prve žalbe kojom je Buntić pušten na slobodu uz određene mjere zabrane prilaska Izvanraspravno vijeće tražilo je izuzeće tog suda. Međutim, Kantonalni sud u Širokom Brijegu je to odbio, budući da, kako tvrde, predsjednik Izvanraspravnog vijeća nije bio nadležan za upućivanje zahtjeva. 

VIDEO Bivši rukometaš Denis Buntić, osumnjičen za nasilje u obitelji, javio se u policijsku postaju

Komentara 10

MA
marijanaana
06:45 02.01.2024.

Ostavite čovjeka na miru, pa zar nisu i drugi bili tom prigodom alkoholizirani i opušteniji. Denisu svako dobro i Božji blagoslov u 2024.godini!

DU
Deleted user
21:21 01.01.2024.

ako ste vi pasli ovce s dotičnima, nismo i mi da bi nam ovi bili poznati ... u stilu autentičnih novinara pojasnite nam u naslovu ko su ovi o kojima pišete ...

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
00:06 02.01.2024.

Ponela ga muzika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije