Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počeo proces razvoda

Supruga Denisa Buntića kaže da je ukrao njezine i djetetove dokumente: 'Ne želi ih vratiti'

Denis Buntić javio se u policijsku postaju u Ljubuškom
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
25.10.2023.
u 17:27

"Izrečene su mu još dvije mjere, osim one zabrane prilaska i javljanja policiji. Izrečeno mu je da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti", kazala je Klara Buntić

Klara Buntić, supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića koja ga je prijavila zbog nasilja u obitelji, otkrila je za 24sata kako joj on njoj i djetetu ukrao dokumente. Istaknula je i kako je počeo proces razvoda. Ona je saslušana jutros, a on će biti tek kasnije. 

"Dokumenti su ostali kod njega, ne želi ih vratiti. Sve službe koje su mogle otići po dokumente su pokušale otići po njih, a on ih nije htio vratiti. Radi se o putnim ispravama. Djetetova putovnica i moja osobna iskaznica. Komplicira situaciju maksimalno", navela je te dodala kako njega niti njegovu obitelj nije briga za dijete. 

"Nitko od njih se ne javlja oko djeteta. Zanemaruju ga u potpunosti. Usput, izrečene su mu još dvije mjere, osim one zabrane prilaska i javljanja policiji. Izrečeno mu je da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti", kazala je za 24sata.

VIDEO Bivši rukometaš Denis Buntić osumnjičen za nasilje u obitelji javio se u policijsku postaju

Buntić je, podsjetimo, 22. rujna prijavljen za nasilje u obitelji. Prijavila ga je supruga Klara koja je audio snimku napada objavila u medijima, tvrdeći kako joj je to jedini način da se spasi, budući bivši hrvatski rukometni reprezentativac ima veze na sudu i u policiji u Ljubuškom. Tijekom pretresa kuće pronađen je cijeli arsenal oružja.

Naime, majka Denisa Buntića je zaposlenica Općinskog suda u Ljubuškom, a nakon prve žalbe kojom je Buntić pušten na slobodu uz određene mjere zabrane prilaska Izvanraspravno vijeće tražilo je izuzeće tog suda. Međutim, Kantonalni sud u Širokom Brijegu je to odbio, budući da, kako tvrde, predsjednik Izvanraspravnog vijeća nije bio nadležan za upućivanje zahtjeva. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

TR
Tripoli
17:40 25.10.2023.

Opet počeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije