Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Sinja

Bulj: Na krajnje kukavički način pred Kninom zaustavljeni su branitelji

Uzvanici na 308. Sinjskoj alci
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/32
06.08.2023.
u 17:54

Volio bih od ministara čuti zbog čega je HEP uveo embargo Vodovodu Cetinske krajine, pa je građanima struja za vodu 700 eura po megavatu, a njihovim tajkunima za cent, izjavio je Miro Bulj

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj izjavio je u nedjelju, uoči 308. Sinjske alke, kako bi od brojnih ministara koji su stigli u grad volio čuti odgovore na pitanja koja se tiču Sinja, primjerice brze ceste prema tom gradu, ali i zašto je HEP uveo "embargo" Vodovodu Cetinske krajine.  

Volio bih od ministara čuti zbog čega je HEP uveo embargo Vodovodu Cetinske krajine, pa je građanima struja za vodu 700 eura po megavatu, a njihovim tajkunima za cent, izjavio je Bulj koji je, kao i stranačke mu kolege iz Mosta, komentirao subotnje privođenje HOS-ovaca kod Knina. 

VEZANI ČLANCI:

"Jučerašnji je dan bio sramotan, jer su na krajnje kukavički način pred Kninom zaustavljeni branitelji koji su privedeni i zatvoreni", rekao je Bulj. 

Saborski zastupnik Nino Raspudić (Most) propituje pravno utemeljenje odluke po kojoj skupina branitelja HOS-a nije mogla biti na proslavi Oluje u Kninu. Nikola Grmoja pak demantira šibensku policiju, tvrdi da je "spornim putem" policija pustila i njega i druge građane, ne i HOS-ovce. Više pročitajte OVDJE

GALERIJA Državni vrh i brojni uzvanici stigli u Sinj na 308. Alku

Uzvanici na 308. Sinjskoj alci
1/31
Ključne riječi

Komentara 10

KL
Klarahrv
19:40 06.08.2023.

Blago Sinjanima kad imaju tako pametnog gradonačelnika. Kod mene bi rekli mozak za četiri noge.

DU
Deleted user
21:04 06.08.2023.

Ne mogu razumjeti da nitko ne vjeruje policiji. Iako, valja priznati, ovo jest zgodno za berbu jeftinih poena. I ja bih radio ovo što i Bulj da sam političar.

ER
erosaonogasvijeta
05:28 07.08.2023.

Skidam kapu saborniku/gradonacekniku sto ima "mu.a reci istinu! Mislim da je pametniji nego onaj aktivista u jednom velegradu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije