Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika akcija

Britanska policija uhitila 62 izgrednika u Londonu

britanska policija
Reuters/PIXSELL
21.12.2011.
u 13:21

Riječ je o osobama koje se tereti za izgredništvo tijekom londonskih nemira u kolovozu

Policija je u srijedu upala u stotinu kućanstava diljem Londona i uhitila 62 osobe koje se tereti za izgredničko ponašanje tijekom londonskih nemira otprije četiri mjeseca. Dosad je uhićeno već 3400 ljudi, od čega je dvije trećine osuđeno ili pozvano na sud, prenosi BBC.

Inspektor Robin Bhairam rekao je da ova policijska akcija pokazuje volju da se kazne svi odgovorni za nerede te da je ovo poruka svima koji su pritom činili kriminalne radnje da se neće izvući. Bhairam je također rekao kao se može očekivati još uhićenja, a policija nastavlja objavljivati fotografije izgrednika.

Komentara 2

BV
bvalen16
14:20 21.12.2011.

Policija i jeste tu da štiti bogate bankare, korporacije i sl. Zakoni su za obične male ljude a elita? e za njih važe drugi zakoni.....

OR
orisis
18:56 21.12.2011.

kopali su kopali i pronashli ih.Bvalen da su tebe opljachkali i ispraznili i razlomili duchan ne bi tako pisao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije