Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEDLOG MOSTA

Grčić o vladi nacionalnog jedinstva: Dali smo svoje ponude, ali o tom potom

Branko Grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
12.11.2015.
u 10:14

Grčić je rekao da je o toj ideji govorio Karamarko

Potpredsjednika Vlade i člana SDP-ova pregovaračkog tima Branka Grčića novinari su danas prije sjednice Vlade pitali što misli o ideji vlade nacionalnog jedinstva koju traži Most. Grčić je odgovorio tako što je rekao da je o toj temi i toj ideji govorio šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

Podsjetimo, šef HDZ-a jučer je rezolutno odbio ideju Mosta o vladi koju bi činili SDP, HDZ i Most.

– A što vi kažete? – pitali su novinari.

– Mi smo dali svoje odgovore i dali smo ponude u smislu kako mi vidimo rasplet situacije, ali o tom potom – rekao je Grčić.

>> SDP Mostu ponudio mjesto predsjednika Sabora i nekoliko ministarstava

>> Vesna Pusić: Polako, nitko se još ništa nije dogovorio

Komentara 9

DU
Deleted user
11:52 12.11.2015.

Ovo je farsa na stotu potenciju. Neki iz Mosta bi dali sve samo da dodju na vlast, dok bi Milance dao puno toga samo da ostane. Jedinipravi put je ponavljanje izbora!

DU
Deleted user
10:36 12.11.2015.

vaša program se NEIJE temeljio na rezanjima pe mi nije jasno kako vas nije sram varati VLASTITE birače radi stolica ! Očekujem ako uđete u koaliciju da će novi Plan 22 biti mrtvo slovo na papiru za manje od godinu dana

IV
ivomarjanovic28
10:45 12.11.2015.

koje na plakatu sdp sa škarama. Karamarko ili petrov. sdp je bio protiv rezova a danas su spremni sa mostom u koaliciji napravit rezove. sramota sve rade za fotelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije