Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na izjave
Povratak na članak

Branitelji očekuju istragu protiv Pupovca: Hrvatska nema veze s NDH!

Samim tim izjavama, Pupovac destabilizira Hrvatsku, rekao je Zoran Maras.

Komentari 28

CR
crocro
14:07 28.08.2019.

Kada bi se dogodilo da jedan Hrvat, predstavnik Hrvatskoga naroda u srbiji io zastupnik u srpskom parlamentu, javno blati Republiku srbiju, u obliku i načinu kako je to učinio predstavnik srba u Hrvatskoj, taj Hrvat bio bi na doživotnoj robiji u nekom kazamatu u srbiji. Ovaj predstavnik srba u Hrvatskoj, nema niti srama niti obraza a još manje kako ima obraza hodati po Hrvcatskoj zemlji i gledati Hrvatima u oči i uzimati Hrvatima kune od kojih lagodno i u miru živi u Hrvatskoj. Ovaj istup je kap koja je prelila čašu strpljenja i ako sada država ništa ne poduzme protiv ovoga neprijatelja Hrvatske koji je upravo on čiumbenik nestabilnosti i nesnošljivosti, onda nismo niti zaslužili živjeti boljim i mirnijim životom u ovoj mladoj, napaćenoj i krvlju obranjenoj zemlji.

VL
Avatar Croatino
Croatino
14:04 28.08.2019.

Ostavka Pupovca je jedina opcija. Moje osobno misljenje je da se covjek jos nije pomirio sa cinjenicom da RH postoji i da mu se gadi hrvatska zastava. Radi konstanto na rusenju ugleda RH. Koliko projekta je pogurao da djeca izz Srbije i Hrvatske odu na zajednicki izlet, nogometni turnir, sportske igre itd. Djeca su buducnost, a on ih salje u srpske odvojene skole za manjine, kako ce iduca generacuja zivjeti vec u skoli uce da su manjina i nisu isti?

VL
BB
bruna_bruna
14:24 28.08.2019.

Dok je HDZ na vlasti...Pupi spava mirno

VL
DU
Deleted user
13:58 28.08.2019.

Istražit će ga malo sutra. Prije će vas pozatvarati, kao U Sanader-Kosoričinoj eri.

VL
PR
predator57
14:13 28.08.2019.

Brate kome ne odgovara i ne voli hrvatsku, granice otvorene, i nek si kupi kartu u jednom smjeru.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:42 28.08.2019.

Pupovčevi govori o Hrvatskoj identični su govorima Jovana Raškovića 90. - ih godina, a u nekim segmentima Pupovac je još i radikalniji. Hrvatski građani sve to moraju trpjeti zbog uskih pojedinačnih interesa kvazi hrvatske političke elite.

VL
AV
Avaz
14:05 28.08.2019.

Stav od nekoliko milijuna kuna. Plenki plati a udruge šute. Zna dobro hdz

VL
PR
predator57
14:12 28.08.2019.

Državno odvjetništvo trebalo bi pokrenuti postupak protiv njega zbog blaćenja republike hrvatske u svijetu i u europi.

VL
VL
????
15:58 28.08.2019.

g. Pupovac bi trebao dobiti optužnicu zbog "omalovažavanja žrtava i zločina ustaškog režima" (ono kaj Nijemci zovu Verharmlosung der NS-Verbechen), jer ako današnju državu uspoređuje s NDH-a, znači da je po njemu NDH bila bolja nego današnja RH.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:34 28.08.2019.

Objasnite rečenicu koja počinje sa "mi branitelji..." tko je ikoga od vas ovlastio da predstavljate populaciju branitelja? Možete se pozvati na svoje udruge i to je plafon koji možete dosegnuti....mene kao branitelja koji nije i neće biti niti u jednoj udruzi niti u jednoj stranci ne stavljajte više u usta...

VL
Avatar MK2
MK2
14:23 28.08.2019.

Patrijarh Irinej prošle godine je rekao kako je 'položaj Srba u Crnoj Gori gori nego u NDH' što bi značilo da je Pupovac rekao da je 'položaj Srba u Hrvatskoj bolji nego u Crnoj Gori'... Upravo se pitam ali se i Crna Gora nakon ovakvih usporedbi uvijek iznova mora opravdavati da sa NDH nema nista… Mislim da bi se trebali prestati izludivati - jer je ocito da u Crnoj Gori i u Hrvatskoj ista srpska politicka kampanja i retorika "dejstvuje"....

VL
KA
Kal
21:16 28.08.2019.

Pupovca je trebalo davno procesuirati.

VL
DU
Deleted user
16:13 28.08.2019.

Trla baba lan da joj prođe dan.

VL
MA
Machak
14:41 28.08.2019.

SUBNOR u akciji...normalno je da se na stadionima urla "Srbe na vrbe" i pjeva Juru i Bobana. Normalno je da malo malo pa negdje osvane grafi sa ušatim U. To je folklor, jel da? Bitno je da se to "osudi"" verbalno i onda se naravno ne stvara atmosfera progona. A najbolji su mi ovi koji govore "Ako ti se ne svidja slobodno odi van". Van odlaze opljačkani i poniženi Hrvati koji ne mogu u Hrvatskoj u koju se ovi branitelji kunu ostvariti život dostojan čovjeka, između ostalog i zato što braniteljske pijavice sišu kolikogod mogu novaca iz proračuna i nikad im nije dosta a i zato što im je dosta recikliranja prošlosti trideset godina nakon rata.

VL
BO
BozeSacuvaj
13:54 28.08.2019.

Ma koga je destabilizacirao Pupovac sa tom izjavom??.bolje se pitajte kakvu nam štetu već desetljećima poslje rata nanose pojedine lakome braniteljske udruge kojima nikada dosta novca te priča o ratu i unutrašnjim neprijateljima,,pametna osoba ni ne sluša šta tajj Pupovacc klati praznu slamu još od Tuđmanovih dana,,nemojte samo vi više brinuti za ugled Hrvatske,dosta ste pokazali kakvi ste od 2000-te pa na ovamo..niste ni glas digli kada je Gotovina uhapšen ili kada mladi odlaze u egzodusu iz RH a da ne pišem kako vas boli ona stvar za nezaposlene i blokirane te umirovljenike na socijali..pih,koji lakomi licemjeri

VL
IM
Immanuell
14:29 28.08.2019.

Branitelji pojma nemaju što je sloboda govora. Pupovac nije nikoga svojom izjavom uvrijedio, a da ima elemenata neoustaštva posebno na jugu Hrvatske, ima. Tako se i prije II svj rata melo pod tepih, kao to sve što se i tada događalo nije ništa, psi laju karavane prolaze i kad se čudovište pustilo s lanca bilo je kasno. Tražili smo slobodu govora, imamo je danas, e sad je na svima da shvate što to znači u stvarnom životu.

VL
KU
kusstjepan
13:47 28.08.2019.

Kaj to znaci da se "verbalni delikt" vraca ...! Vi ste gospodo (lazni branitelji) i lopovi na vlasti i opljackali i osramotili ovo kaj je jos od nepokradene Hrvatske ostalo ...! vi ste ta sramota ..! Ugleda NEMA i glupoo je o njemu govoriti ....!

VL
DU
Deleted user
14:00 28.08.2019.

Ja ocekujem istragu koliko novca su zamracile braniteljske udruge

VL
HR
hrvojelerder
14:01 28.08.2019.

A vidi junaka šatoraša, što se poredaše

VL
RP
rpzagreb
13:50 28.08.2019.

A što je sa istragama đakića, bujanca, kuščevića i onih velikih rvatina koji haraju zemljom?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.