Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov

Problem HDZ-a i SDP-a je poruka koju nosimo: stvari se mogu promijeniti

Božo Petrov
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.10.2015.
u 20:04

– Mi želimo djelovati u ime javnog, a ne privatnog interesa – kazao je Petrov predstavljajući program stranke MOST nezavisnih lista

– HDZ i SDP nikada nisu proveli reforme jer bi njima zakinuli one koji su ih na vlast doveli. Nikada neće dovesti profesionalni menadžment u javnu upravu jer su zaposlili svoje, nikada neće vrednovati sposobnost jer onda njihovi, kojima su obećali radna mjesta, ne bi radili. Nama ne trebaju pozicije, za nas je platforma MOST-a, drukčija Hrvatska za koju treba provesti suštinske reforme,  nešto za što se ima razloga boriti. Nema "plana B". To muči i HDZ i SDP, njihov je problem poruka koju nosimo: stvari se mogu promijeniti – poručio je  iz Rijeke čelnik MOST-a Božo Petrov predstavljajući program MOST-a nezavisnih lista.  

Izmjenjujući se na vlasti, dvije najveće stranke, smatra Petrov,  uvjerile su ljude da u Hrvatskoj ne može drugačije, a to nije istina. – Mi želimo djelovati u ime javnog, a ne privatnog interesa, drukčiju Hrvatsku možemo imati, za to treba imati volje, odvažnosti i htijenja – kazao je Petrov poručujući, posebno mladima, da nema čekanja i da promjene umjesto nas nitko drugi ne može pokrenuti.  

"Istra je bogata zbog turizma, a ne vrhuške IDS-a"

Predstavljeni su i kandidati s liste stranke za 8. izbornu jedinicu koju predvodi dr. sc. Ines Strenja Linić koja je istaknula da su ljudi okupljeni u MOST-u neopterećeni prošlošću, nova lica za koje politika nije samopromocija.  – Mi tražimo promjene nakon 25 godina vlasti političkih elita koje su Hrvatsku dovele na rub egzistencije, koji razdvajaju, a ne spajaju – rekla je I. Strenja Linić. 

Smatra da Rijeka treba biti motor razvoja cijele Hrvatske, a ona je, nastavila je, uništena iako nas uvjeravaju da smo spašeni jer se ovdje vlast nikad nije promijenila. Osvrnula se i na decentralizaciju koju zagovara IDS i poručila da je MOST za demokratsku regionalizaciju, a ne faraonsku kakvu provodi ta stranka dodajući da je Istra bogata zbog turizma, a ne vrhuške IDS-a

>>Za razliku od Mosta, mi nećemo u koaliciju s potrošenim političarima

>>Petrov: bez reformi koje Most traži, HDZ i SDP neće moći formirati vlast

Komentara 54

Avatar zamp1
zamp1
00:23 27.10.2015.

Sposobnosti druga Petrova su 99% precijenjene.

TR
Trojanac
20:18 26.10.2015.

Ja ne kužim, što priča on. Po čemu je on sposobniji od ovih? Pa zar neće on isto tako gurnuti sve ove koji su s njim u stranci naprijed?

Avatar guza guzic
guza guzic
21:37 26.10.2015.

ovaj petroc si umislja da je zbilja neki politicar hahaha,zaboga milog pa on je gradonaceliki grada od par tisucas stanovnika i postade toliki politicar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije