Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro po HDZ-u

Petrov: 'Plenković mora podnijeti odgovornost za čitavu krizu koju su uzrokovali on i HDZ'

Božo Petrov
Ivo Čagalj/PIXSELL
11.05.2017.
u 13:00

Postupcima u zadnjih godinu dana štitio je cjelokupni kriminal u Agrokoru, tvrdi Petrov

Nakon sastanka Predsjedništva Mosta javnosti se obratio šef stranke Božo Petrov.

- Za degutantne, sramotne trgovine u Saboru, za koje se nadam da građani RH neće nikada zaboraviti, Andrej Plenković mora podnijeti odgovornost za čitavu krizu koju su uzrokovali on i HDZ, drugi put u godinu dana, rekao je predsjednik Most-a. 

- Postupcima u zadnjih godinu dana štitio je cjelokupni kriminal u Agrokoru. Ministri koji su javno zatražili odgovornost bili su smijenjeni. Ministar koji je znao što se događa u Agrokoru, on je ostao i to upravo zahvljujuči sramotnoj trgovini. Mislim da se u Saboru nikad, kao prije tjedan dana, nije vidjelo kako se politika vodila zadnjih 20 godina, rekao je.

- Drago nam je da smo cijeloj javnosti pokazali koji je to moralni glib koji sve te stranke veže. Znamo da smo stali na žulj strukturama kojima je jedini indteres onaj osobni. Moraju znati da ćemo se mi do kraja boriti protiv klijentelizma", dodao je Petrov.

Čelnik Mosta tvrdi da je "pod krinkom stabilnosti HDZ pod svoje skute dobio Sauchu, Pupovca, Lackovića i slične, ali da ta parlamentarna većina ne postoji i broj cijelo vrijeme pada".

 

Komentara 25

VE
verica2
13:15 11.05.2017.

Mislim da je Most stranka dobronamjernih i poštenih ljudi. Ipak, nije mi jasno zašto su tražili ostavku nedvojbeno sposobnog i uspješnog ministra Zdravka Marića prije nego li mu je dokazana bilo kakva krivnja ili odgovornost za situaciju oko Agrokora. Činjenicaa da je bio jedan od dvadeset pet direktora nije, čini mi se, dovoljan razlog.

AO
ante.oreskovic75
13:18 11.05.2017.

Sve ćemo prihvatiti ako dr bude dosljedan i ovo što priča ovjeri kod bilježnika!

DO
domagoj1492
13:25 11.05.2017.

koji je ovo muljator. valjda metoda nakaradne psihologije - ako se nesto 100 puta ponovi, postat ce istina. dobro da vas je Plenkovic otjerao, jer drugo niste niti zasluzili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije