Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOVRGNULI NATPISE

Iz HSS-a poručili: Nećemo dati potporu Andreju Plenkoviću

Krešo Beljak
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
10.05.2017.
u 15:03

Na pitanje je li Plenković razgovarao s HSS-ovim saborskim zastupnicima, među kojima je i predsjednik stranke Krešo Beljak, iz HSS-a odgovaraju kako je to točno.

Iz Hrvatske seljačke stranke (HSS) u srijedu su Hini opovrgnuli medijske špekulacije da će njihovih petero saborskih zastupnika dati potporu premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za formiranje nove parlamentarne većine.

"Navodi Večernjeg lista i naslovnica na kojoj piše 'Plenković: Idemo s HSS-om'", ne odgovaraju istini", poručili su iz HSS-a.

"Ništa nije utemeljno na činjenicama, to je naprosto novinarska konstrukcija u funkciji kreiranja javnog mnijenja, a to ne bismo komentirali", kažu u HSS-u i poručuju da će se stvari razvijati u potpunom drugačijem smjeru.

Na pitanje je li Plenković razgovarao s HSS-ovim saborskim zastupnicima, među kojima je i predsjednik stranke Krešo Beljak, iz HSS-a odgovaraju kako je to točno. "Plenković je razgovarao s našim zastupnicima, ali od potpore nema ništa", kažu HSS-ovci.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak nije se javljao na svoj mobitel, a iz HSS-a tvrde da je njihov predsjednik non-stop na terenu.

 

Komentara 9

MI
Miilekubura
15:25 10.05.2017.

To bi bila odlična suradnja, ali postoji ono ALI, dok je na čelu ove stranke osoba osuđena na zatvorsku kaznu za provaljivanje u automobile i krađu svega što je bilo unutra bez obzira što je bio mlađi punoljetnik (IMAO JE 29 GODINA) to je nemoguće.

ST
stefj
16:45 10.05.2017.

Bilo je jasno da je prilikom razgovora Beljak obećao jedno, a napravio drugo i da je Plenković radi toga morao preći na plan B i skupiti pojedinačno glasove... A kako će biti ubuduće? Beljak je time pokazao da se na njegovu riječ ne može računati, niti na potpis. Kako ne može na njega računati Plenković, tako ne može niti Bernardić, jer to ovisi o tome što netko napiše u novinama i na koju nogu se ustao... Bit će interesantno nakon lokalnih izbora, gdje će se prevrtljivost novog vodstva HSS-a ili isplatiti ili kazniti. Kod birača je sve moguće, jer percepcija nema veze sa stvarnošću...

MA
markopekic
23:19 25.05.2017.

pitam se kako ovo sve mogu tolerisati biraci HSS sta radi Beljak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije