Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
31 6°C
 • novo vriijeme:

  Dokle god država financira Crkvu dotle će Vlast imati utjecaja na nju. Ugovori se mogu i mijenjati. Objava crkvenih troškovnika u Jutarnjem je bila impresivna, a dokaz da vlast utječe na Crkvu je upravo ovaj predizborni čvenk Ive i Bozanića ... prikaži još!ća u režiji Vatikana i neke knjižice kao razlog. Eto 1: 0 za Ivu u odnosu na protukandidate Crkva je uvijek bila pragmatična kada je u pitanju imovina.

 • Avatar sjeverozapad
  sjeverozapad:

  Dajte se maknite sa državnog proračuna jer ste prebogati i trošite na luksuz a mi vas ni pitati nesmijemo kuda trošite, kako vas nije sramota strpati 600 milijuna kuna svake godine u đepove a mi nemožemo djeci obezbjediti besplatne knjige, ... prikaži još! zašto ne slušate papu franju koji propagira približavanje siromašnima, dali imate obraza sa punim đepovima izaći pred siromašan narod

 • Latz:

  Ne čini katoličku crkvu povlaštenom među ostalim crkvama -- ali su povlašteni u odnosu na apsolutno sve ostale. Jedini način da nisu uopće povlašteni je da se, kao minimum, niti jednom kunom ne subvencionira niti jedna religija nego da žive ... prikaži još! od donacija vjernika. A mimo to ga bi bilo još i da im se makne izuzeće od poreza, i povlašteni statusi u zakonima. Tek tad ne bi bili povlašteni .... Ali to nažalost nećemo nikada vidjeti na ovim prostorima. Ne zabranjivati ikoju religiju, ali ih ni na koji naćin subvencionirati ili im davati posebni status pred ikime.

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus
Koronavirus u Hrvatskoj

Virovitička županija nema novooboljelih. U Zadarskoj dvoje novozaraženih

Ilustracija zlostavljanja žene
obiteljsko nasilje

Pet godina pred djecom zlostavljao ženu, uhićen nakon prijetnje SMS-om

Policija - Ilustracija
ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

Dvojac kod Zadra sustanara tukao i stavljao mu nož pod vrat