Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljiljana Nalevka

'Boli me nepravda i zato sam Ostojiću zaprijetila na fejsu'

Nalevka, Ostojić Ranko
Foto: Pixsell
1/3
22.11.2013.
u 09:00

Zbog poruke na fejsu bila je 24 sata u policiji, a dobila je samo čašu vode

– Nisam osoba koja bih bilo koga ubila, ma bože sačuvaj, niti sam uopće agresivna, ali užasno me boli i smeta nepravda i to je bio razlog što sam poslala tu poruku - shrvana onim što je doživjela kazala je Ljiljana Nalevka, 47-godišnja Bjelovarka, osumnjičena da je na društvenoj mreži prijetila smrću potpredsjedniku Vlade RH i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću. Priznaje da je u poruci na “pasja kola” izvrijeđala Ostojića i zbog toga ni najmanje ne žali jer to i zaslužuje, ali užasno joj je žao zbog rečenice koja je ocijenjena kao prijetnja i koju je napisala u potpunom afektu iz čiste ljutnje i ogorčenosti. Uz salve uvreda, doznajemo od onih koji su poruku pročitali, Ljiljana je uz ostalo napisala i “kada bi mi došao na vrata, opalila bih ti metak u čelo”. Cijela poruka, kaže, nastala je jer je taj dan pregledavala snimku kojom se hrvatskoj javnosti obratio i svoju istinu iznio Marko Francisković, svojedobno kandidat za predsjednika RH i gradonačelnika Zagreba, koji je također zbog prijetnji preko društvene mreže ministru Ostojiću osuđen na prisilno psihijatrijsko liječenje.

– Smatram da je taj čovjek nedužan i nepravda koja mu je učinjena potaknula me na takvu reakciju – ističe Ljiljana dodajući da je ogorčena na ministra Ostojića i na način na koji postupa prema ljudima, a sada je to osjetila i na svojoj koži. Naime, tri dana nakon što je poruku poslala u “inbox” njegova profila na Facebooku, krim-policajci su joj u nedjelju navečer zakucali na vrata i, kako tvrdi, bez ikakva naloga priveli je u postaju.

– Zadržali su me tamo 24 sata, bilo je to pravo mučenje i maltretiranje. Nisu mi dali spavati niti jesti, a u 24 sata dali su mi samo jednu čašu vode. Bilo je grozno, u postaji sam se onesvijestila i pala na glavu pa u me tri puta vodili k liječniku. Još imam glavobolju, ne mogu spavati, jednostavno su me uništili, i mene i moju obitelj koja je sva u šoku – kroz suze ističe Ljiljana.

Svjesna je, kaže, da je pogriješila.

>>Ostojić o Šimuniću: Zanos ne može opravdati taj čin!

Komentara 55

IG
igor1063zg
09:11 22.11.2013.

Evo, to je ta Ranko (vićevska) policija!

DI
dinar
10:00 22.11.2013.

Vidiš kako je policija djelotvorna kad hoće, reagiraju na Facebook gluposti, ali ne reagiraju na pljačku cijele države

NA
Nadalinaaa
09:42 22.11.2013.

Smrću su zaprijetili i don Damiru Stojiću, ali taj počinitelj policiji nije zanimljiv, pa ga ni ne traže. Strašno je to što se događa i kakvu represiju državni aparat primjenjuje na narodu. Prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije