Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marin Čolak:

‘Bježao sam od ferrarija da me ne bi udario’

marin čolak
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/2
20.10.2015.
u 14:42

Marin Čolak i Dalibor Opačak, optuženi za nesreću u kojoj je poginula Ivana Obad (20), prebacuju krivnju jedan na drugoga

        – Neposredno prije kontakta vozio sam se desnim trakom. Kod čvora Bosiljevo Dalibor Opačak znatno mi se približio, došao mi je na branik. Toliko mi je bio blizu da nisam mogao ni lijevo ni desno. Tada sam dobio udarac u stražnji desni kraj i ferrari je poskočio. Od tada se više ničeg ne sjećam – branio se jučer na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Marin Čolak koji je s Opačkom optužen za smrt Ivane Obad (20) na autocesti Zagreb – Rijeka u studenom 2010.

Kategorički je odbacio tvrdnju da se toga dana s Opačkom i još dvojicom vozača utrkivao. Obranu je jučer iznosio i Opačak koji pak tvrdi da je on vozio desnim trakom te da je Čolak u jednom trenutku iznenada skrenuo iz lijevog traka u njegov desni.

– Zapazio sam da je na ferrariju upaljeno ili se pali štop-svjetlo. Istovremeno s kočenjem Marin je ferrarijem skrenuo u moj desni trak, na moje vozilo kojem se jako približilo – rekao je Opačak i dodao kako je doslovno bježao da ga ferrari ne udari. Rekao je i kako je ferrari nakon udarca u rizol eksplodirao. U optužnici se navodi da se Čolak prije nesreće kretao lijevim trakom te da je do sudara došlo jer je prepriječio put Opačku koji ga je pokušao prestići.     

>> 'Nisam vozio lijevim, već desnim trakom'

Komentara 8

OB
ObrenM
15:06 20.10.2015.

Nisu se utrkivali!?Dali je sudstvo korumpirano ili glupo da povjeruje ovakovim bezocnim lazima?

HH
helgin@hogar
16:08 20.10.2015.

tate i mame jeste ponosni na svoje sinove kako ste ih lijepo novcem odgojili?

MA
mahin1986
15:02 20.10.2015.

Ni nakon šest godina ovi nisu u zatvoru?!?e sta ti je hrvatsko pravosudje!sucut obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije