Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kršio propise

Bježao od policije pa oštetio rampu na naplatnoj postaji u Karlovcu. Uhićen tek u Sloveniji kada je sletio s ceste

policija ilustracija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.12.2023.
u 17:12

Vozač navedenog vozila nije se zaustavio na više postavljenih policijskih punktova, oglušio se na na naredbe policijskih službenika, te je ubrzavao u smjeru Karlovca grubo kršeći prometne propise

Policijski službenici PU Karlovačke i PU Sisačko moslovačke danas u ranim jutarnjim satima uhitili su vozača osobnog vozila latvijskih nacionalnih oznaka, a koji se prethodno nije htio zaustaviti na neredbe policijskih službenika.

Vozač navedenog vozila nije se zaustavio na više postavljenih policijskih punktova, oglušio se na na naredbe policijskih službenika, te je ubrzavao u smjeru Karlovca grubo kršeći prometne propise i ugrožavajući druge sudionike u prometu. Dolaskom do naplatnih kućica autoceste u Karlovcu, nije se zaustavio već je udario u spuštenu rampu te nastavio kretanje prema jugu gdje je opet kod izlaza s autoceste udario u rampu.

Nakon toga se nastavio kretati u smjeru Republike Slovenije te je preko bivšeg graničnog prijelaza ušao u Republiku Sloveniju.
 Prema obavijesti policijskih tijela Republike Slovenije vozilo je u Sloveniji sletjelo s kolnika i udarilo u stablo, vozač je uhićen, a u vozilu je zatečeno više stranih državljana. Na službenom vozilu i objektima Hrvatskih autocesta nastala je materijalna šteta. Slijedi kriminalističko istraživanje ovog događaja te razmjena podataka putem međunarodne policijske suradnje s Republikom Slovenijom.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pali kradljivci u zračnoj luci u Španjolskoj: Kao djelatnici putnicima iz kofera krali nakit, satove...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar barba_barba
barba_barba
18:16 16.12.2023.

To su sad Slovenci, ne da netko dojde na ideju vraćati ih u Hrvatsku

KU
Kuler
09:41 17.12.2023.

Zasto nasa policija nije po cesti postavila metalne zube za kidanje guma? Doktori i inzenjeri ne bi vise mogli niti 100 met. prijeci. Ovako smo se osramotili pustivsi ih da pobjegnu u SLO sto je Sloveniji samo jos jedan argument za suspenziju Shengena.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
17:37 16.12.2023.

kskav domoljubni pravi hrvat bježi kao svoj sa svog balkanskoga prema Europi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije