Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natrag u zatvor

Bjegunca iz gospićkog zatvora uhvatili – u ukradenom Golfu!

lopov provala
photos.com
Autori: mzr/VLM, le
14.04.2011.
u 11:43

Damir G. iz zatvora u Gospiću pobjegao je početkom prosinca prošle godine te se uspješno skrivao sve do sada.

Damira G., 32-godišnjeg bjegunca iz gospićkog zatvora i okorjelog lopova, policija je uhitila u utorak navečer, i to ni više ni manje nego u ukradenom Golfu četvorki negdje na području Susedgrada! Automobil zagrebačkih registracija nepopravljivi Damir G. “popalio” je u Vranovini u Trnju isti dan ili dan prije svog najnovijeg uhićenja od 27-godišnjeg vlasnika.

Iz zatvora u Gospiću, gdje je služio kaznu zbog gomile imovinskih delikata, Damir G. pobjegao je početkom prosinca prošle godine i od tada se vrlo uspješno skrivao od plavih snaga iako je za njime bilo raspisano čak pet potraga. Osim Golfa ukradenog u zagrebačkom Trnju, nakon njegova uhićenja u utorak, policija je prema proceduri obišla i stan kojim se koristio. Ondje ih je dočekalo mnogo novih dokaza, odnosno zanimljivih i simptomatičnih stvari.

Naime, u stanu je nađeno mnogo ukradenih predmeta, ali i automatska puška te dvije fantomke, obavezan alat za pljačke.

Dodajmo i to da osuđeni razbojnik Damir G. u policijskom dosjeu ima čak tristo kaznenih prijava, sve vezane za imovinske delikte.

Komentara 1

KL
klek88
09:46 15.04.2011.

Klesarstvo treba država afirmirat te iz klesanog kamena raditi kuće a lopine da rade a ne da ih država hrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije