Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NA MJESTU

Bizarna nesreća: Nije podignuo ručnu pa ga pregazio vlastiti automobil

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
08.04.2021.
u 12:34

Preminuo je na mjestu događaja, a policija ovaj slučaj vodi kao nesretni slučaj

Bizarna nesreća dogodila se u srijedu oko 11.30 sati u Lugu Samoborskom kada je muškarca (58) pregazio vlastiti automobil jer je zaboravio podići ručnu kočnicu.

Kako prenosi Danica, muškarac je upravljao automobilom Nissan Navara, inače dosta velikom automobilu te je na raskrižju izašao iz vozila kako bi otvorio dvorišnu ogradu.

Kako muškarac nije podignuo ručnu, automobil je krenuo niz ulicu prema ogradi, na što ga je čovjek pokušao zaustaviti tijelom, no slučajno je pao pod automobil i vozilo ga je pregazilo.

Preminuo je na mjestu događaja, a policija ovaj slučaj vodi kao nesretni slučaj.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sajko
Sajko
13:33 08.04.2021.

Prvi put čujem da je Lug Samoborski u Zagorju

LI
liliZG
17:32 08.04.2021.

i meni se to jednom skoro dogodilo, ostavila auto u leru i išla otvoriti vrata do kraja a onda me nešto poškakljalo po nogama odozada,, u zadnji tren sam iskočila kroz njih van da me ne pritisne , totalno blesava nesreća... mogao mi auto noge slomiti i to najmanje što bi mi se dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije