Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od poginulih sestara

Bivši predsjednik Hajduka: I Kaštela i Zagora zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
09.06.2023.
u 12:53

U teškoj prometnoj nesreći noćas su u Dicmu poginule dvije sestre u dobi od 25 i 21 godine, a 19-godišnji vozač drugog automobila lakše je ozlijeđen.

Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš na Facebook stranici Unešić i sela Zagore oprostio se od poginulih sestara iz Kaštela i izrazio sućut obitelji. Podsjetimo, završen je očevid stravične prometne nesreće koja se dogodila noćas u Dicmu, a u kojoj su poginule dvije sestre u dobi od 25 i 21 godine, a 19-godišnji vozač drugog automobila lakše je ozlijeđen. "I ova stranica, i Kaštela i Zagora, zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama. Dvi sestrice, lipe ka anđeli, otišle su anđelima. Bože. dragi, utješi i pomiluj svojom ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj...", napisao je Maleš.

VIDEO U stravičnoj nesreći kod Sinja poginule su dvije sestre: Imale su 21 i 25 godina

Poginule djevojke bile su u automobilu marke Škoda Octavia, a do nesreće je došlo u trenutku kad su se pokušale uključiti u promet u smjeru Splita. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, one su bile na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu uz cestu. Kada su se namjeravale uključiti u promet, na njih je naletio Mercedes koji je vozio 19-godišnji vozač. 

VEZANI ČLANCI:

Udarac je bio toliko strahovit da je automobil u kojemu su bile dvije sestre odbačen barem 30 metara, ispao je i motor. 

GALERIJA Stravični prizori s mjesta teške nesreće u Dicmu gdje su poginule sestre

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe.
1/11

Nesreća se dogodila na državnoj cesti u Dicmu nedaleko od Prisoja. Očevid je trajao do 4.40 sati, a obavio ga je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva iz Splita u suradnji sa sinjskom policijom, a za to je vrijeme promet tekao jednim kolničkim trakom. Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala. Vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije