Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludbreško svetište

Biskup Mrzljak predvodi misu za sudionike Framina hoda

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 03.10.09., Cakovec, Hrvatska- Biskup Josip Mrzljak predvodio svetu misu povodom godisnjice franjevaca. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
25.07.2011.
u 10:47

Već tradicionalni 18. Framin hod počinje danas okupljanjem u Koprivnici do 16 sati

Varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak predvodit će u utorak  u svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu misno slavlje u prigodi XVIII. hoda FRAME «Putovima srca». Misa će početi u 19 sati. Toga dana sudionici Framina hoda stići će oko podneva u Ludbreg gdje će imati nagovor i rad u skupinama uoči misnog slavlja, a poslije mise euharistijsko klanjanje.

Već tradicionalni 18. Framin hod počinje danas okupljanjem u Koprivnici do 16 sati. U srijedu će iz Ludbrega stići u Donju Dubravu, u četvrtak će proći Međimurjem sve do Murskog Središća, a u petak će doći i do Štrigove. U subotu će se uputiti do Čakovca gdje će biti trodnevna duhovna priprava za blagdan Porcijunkule. U ponedjeljak će se iz Čakovca uputiti za Asiz, kamo će hodočastiti u prigodi proslave blagdana Gospe od Anđela, koji se slavi 2. kolovoza. U Italiji će program hodočašća potrajati do 5. kolovoza kada se vraćaju kućama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije