Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bišćan: Meni ćeš dizati auto? Zrna: Izvadit ću ti jetra!

bišćan
Foto: Luka Klun/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell
1/2
08.02.2010.
u 21:34

Deset dana nakon sukoba Igora Bišćana i Dragutina Zrne taksist je doveden na Prekršajni sud na Oranicama kako bi ispričao svoju verziju događaja. Bišćan nije došao, ali je ranije dao iskaz.

“P… vam materina, šta ste meni našli dizat’ auto u subotu popodne?! Idite u k… i vi i onaj tko vam je rekao da mi dignete vozilo”, govorio je 30. siječnja zaposlenicima Zagrebparkinga, kako piše u optužnom prijedlogu, Igor Bišćan, nogometaš NK Dinama, prvooptuženi za remećenje javnog reda i mira, odnosno osobito drsko ponašanje. Prema optužnom prijedlogu taksist Dragutin Zrna na to je odgovorio da njemu smeta Bišćanov mini cooper parkiran na ugibalištu za taksije u Martićevoj ulici te mu zaprijetio da će mu, ako ga ne makne, izvaditi “džigericu”, uhvatio ga za vrat i odgurnuo.

Bišćan čelom u glavu
Nakon toga Bišćan ga je udario čelom u glavu, potukli su se, a policajci iz postaje Medveščak priveli su obojicu. Bišćan, kako su utvrdili liječnici, nije bio ozlijeđen, a Zrna je u tučnjavi izvukao deblji kraj i završio u KBC-u Zagreb s frakturom nosne kosti. Ipak, po naredbi Prekršajnog suda, ni jedan ni drugi o tom okršaju neće smjeti govoriti u javnosti zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, a Zrna ne smije kontaktirati ni s kolegom taksistom koji mu je nakon tučnjave priskočio upomoć jer bi u protivnom nastavak prekršajnog postupka mogli čekati u Remetincu.

Deset dana nakon njihova sukoba i Bišćanova iskaza pred prekršajnim sucem Zrna je doveden na Prekršajni sud na Oranicama kako bi ispričao svoju verziju događaja. Sve do 15 sati jučer Zrna je bio u KBC-u Zagreb, a odmah nakon izlaska dvojica policajaca dovela su ga pred prekršajnog suca.

– Pola je sata njegov mini cooper stajao na ugibalištu, a kada su već zaposlenici Zagrebparkinga stavili lisičine, fotografirali automobil i čekali dopuštenje policije da podignu automobil, došao je mladić za kojega nisam znao da je Bišćan i počeo psovati – ispričao je jučer Zrna. Tvrdi da ga je pokušao smiriti i priznaje da je na psovke i sam odgovorio, ali nije ga napao.

Kolega objasnio tko ga tuče
– Rukom sam mu pokazivao gdje su prazna parkirališna mjesta i možda je on to shvatio kao napad, a onda mi je rekao: “Tko te j..., p... ti materina, ja tu mogu raditi što hoću, sad ću te zatući.” Zgrabio me za ramena i udario čelom u nos. Nastavio me udarati, a nije prestao ni kad sam pao na tlo – nastavio je prepričavati Zrna.

Tvrdi da je Bišćana u jednom trenutku uhvatio za ruku kako ga više ne bi udarao po glavi, a ubrzo je Zrni upomoć priskočio kolega taksist koji mu je rekao da je njegov napadač nogometaš NK Dinama. Bišćan se jučer nije pojavio na Prekršajnom sudu, ali kako je već dao iskaz, to i nije morao.

Što je on ispričao sucu samo dan nakon tučnjave, nismo uspjeli doznati, a 24. veljače o njihovu okršaju svjedočit će zaposlenici Zagrebparkinga te Miroslav Čijak, Zrnin kolega.

Komentara 56

JO
johnyloggan
09:50 09.02.2010.

Pa ovo i jest u skladu s temom - njih dvojica oko parkirališta, mi oko tipkovnice.. He, he...

OB
-obrisani-
07:07 09.02.2010.

Igora Bišćan je pravi Hrvat po ponašanju i djelovanju..Ima te finese, razumjevanje i kulturu koja je dio toga zapadnop balkanskoga zavičaja..

CR
crocro
08:24 09.02.2010.

Vidim da se vodi bitka oko \"tastature\". tzv. tastatura se u Hrvatskoj zove \"tipkovnica\". Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije