Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINČIĆ PODBACIO

Veliki poraz Josipe Rimac, Hloverka Novak-Srzić nije ulovila drugi krug

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
21.05.2017.
u 23:01

Iako je jedno vrijeme proveo u zatvoru, ta činjenica nije se previše odrazila na rezultate Ivana Čehoka.

HDZ-ovka Josipa Rimac daleko je od pobjede na izborima za gradonačelnicu Knina budući da nakon 45% obrađenih biračkih mjesta ima 37% glasova. Trenutno pobjedu u prvom krugu ima Marko Jelić, kandidat grupe birača s potporom od 51,41%.

Hloverka Novak Srzić ostaje bez drugog kruga u utrci za gradonačelnicu Makarske. Prema trenutnim rezultatima nakon što je obrađeno više od trećine biračkih mjesta ona ima 16,78%. U drugi krug idu Jure Brkan (HDZ) i Tonći Bilić (SDP) koji su dobili više od 31% glasova.

1/105

Tomislav Panenić teško će do pobjede u drugom krugu borbe za župana Vukovarsko-srijemske županije. Nakon obrađenih 37% biračkih mjesta ima nešto više od 26% glasova i ispred njega uvjerljivo vodi HDZ-ov kandidat Božo Galić sa 46,65%.

Najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu, Valentina Grbavac iz Vrgorca, osvojila je samo 2,58% glasova, a obrađeno je više od 96% biračkih mjesta. Mostov Ante Pranić osigurao je uvjerljivu pobjedu u prvom krugu s 57,63%.

Mostovoj Ružici Vukovac nikako da krene. Nakon što je tek dva tjedna bila tajnica u Ministarstvu poljoprivrede i na sebe navukla bijes javnosti zatraživši naknadu dužnosničke plaće (6+6) nije se proslavila na lokalnim izborima. Osvojila je nešto više od 13% glasova, a ispred nje su Davor Vlaović s 21% glasova i Danijel Marušić s 53% glasova.

Iako je jedno vrijeme proveo u zatvoru, ta činjenica nije se previše odrazila na rezultate Ivana Čehoka. On je uvjerljivo osvojio prvo mjesto s 41% glasova i u drugom će krugu snage odmjeriti s Alenom Kišićem, kandidatom liste SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSU-a i Laburista.

Ivan Vilibor Sinčić, kandidat Živog zida u utrci za gradonačelnika Karlovca, osvojio je nešto više od 19% glasova i trenutno ne ulazi u drugi krug. Damir Mandić, kandidat HDZ-a i HSLS-a vodi s 43,44% glasova, a ispred Sinčića je Davor Petračić, no s malom razlikom

Komentara 12

ZD
zdepar
08:10 22.05.2017.

iz marasovih usta u Božje uši, neka hdz tako bude kažnjen na svim izborima kako je "kažnjen" na ovima, a sdp je nagrađen, jer ovaj rezultat je iznad njihovog ukupnog dometa

PR
prajdali100
08:43 22.05.2017.

Maras me svaki dan odusevljava svojim veleumnim izjavama.To sto njemu padne na pamet nema ni u silikonskoj dolini.

FN
Fr@njo
09:34 22.05.2017.

a nista strasno za Josipu.Ima sad od 50kila kn.u gradu socijalni slucaj, i to ce moci prodati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije