Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE TISUĆU STUDENATA

Bila je tvornica Borovo i Radnički dom, a sad je moderno veleučilište

10.02.2024.
u 08:52

Vukovarsko Veleučilište ima studij fizioterapije, upravni i studij trgovine te specijalistički studij preventivne fizioterapije. U planu su pravo, ekonomija, sestrinstvo i promet

Komentara 15

MI
miliša
12:45 10.02.2024.

O ovim novim studijima govore već 5 godina i ništa... nesposobna uprava veleučilišta daje lažna obećanja...hoće li se sad veleučilište zvati veleučilište u Borovu ili?

DO
doktorica
14:59 10.02.2024.

to je sad postaloin umjesto tvornica grade se potpuno nepotrebni objekti,umjesto rada veliča se nerad

KA
kanđija
10:11 10.02.2024.

Potpuno nepotrebno veleučilište i bacanje novca građevinarima i onima koji su jučer štrajkali a rade na 5 sveučilišta ili veleučilišta..Trebalo je obnoviti proizvodnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije