Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao

Bezimeni crni pas pobjegao iz veterinarske stanice, nema mu traga

Crni pas
Foto: Privatni album
1/2
09.06.2015.
u 20:20

Nisu mu stigli dati ime, tražili su za njega privremeni smještaj, a kad su ga našli, psa više nije bilo

Otkud je stigao u Negoslavce nitko ne zna, a ne zna se ni čiji je bio prije nego se smjestio uz kuće u kojima je pronašao dobre ljude.

Nisu mu stigli dati ni ime, pokušavali su pronaći privremeni smještaj, samo da bude na sigurnom. Da mu lakše traže stalni dom. I kad su sve organizirali, crni pas je nestao.

- Svi smo ga hranili, umiljat je i drag. Voli djecu, a dobar je i s drugim psima – kaže jedna od aktivistica za zaštitu životinja koja se brinula o njemu. Kad je saznala da su psa odveli u Veterinarsku stanicu Vukovar, očito je nekome ipak smetao, odmah je krenula tim tragom. U veterinarskoj stanici potvrdili su joj da su došli po njega, ali i da im je pobjegao. Društvenim mrežama proširila se vijest da psa sigurno više nema i da su ga uspavali.

- Dobro se sjećam tog psa i gospođe koja me zvala. Obećao sam da ću joj svakako javiti ako se negdje pojavi. Istina, bio je kod nas, nismo pronašli čip, a kad smo mu htjeli staviti lajnu, on je pobjegao. Otišao je u pravcu Vučedola, ali više ga nismo našli – rekao nam je Aleksandar Jankov, upravitelj Veterinarske stanice Vukovar. Kaže kako je pas očito doživio neku traumu jer nije dozvolio da ga se dira.

- I ja bih volio da ga pronađemo. Ako ga netko ugleda, slobodno nas može nazvati i doći ćemo po njega – kaže upravitelj. Broj Veterinarske stanice je 032/410-061, a poruku možete ostaviti i na  Facebook, zajednica I ja sam ovdje .

Ključne riječi

Komentara 3

DD
dr dragon
05:26 10.06.2015.

boji se doktora!

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
06:03 10.06.2015.

da mu je bilo dobro, ostao bi u Negoslavcima

LA
LANA555
22:26 09.06.2015.

Bas je slatki mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije