Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV LIK

Bez vozačke vozio neregistrirano vozilo. Zaustavila ga policija i našla mu bombu i drogu

PU istarska
28.09.2021.
u 14:45

Odbio je zahtjev policije da ga se testira na droge, a kod sebe je imao i dva smotuljka s ukupno jednim gramom amfetamina

Kada kod sebe imaš oružje ili eksploziv koje ne bi smio posjedovati, onda barem sjedni u tehnički ispravno vozilo. I nemoj činiti prekršaje, jer će te zaustaviti policija.

Lekcija je to koju je bez sumnje naučio 38-godišnjak, kojeg je vožnja automobila kojem je istekla registracija stajala kaznene prijave za nedozvoljeno držanje oružja. Sve se događalo 27. rujna oko 15.30 kada su 38-godišnjaka u Šišanskoj ulici u Puli zaustavili policajci. Upravljao je Citroenom kojem je registracija istekla prije godinu dana, a utvrđeno je da je uz to vozilom upravljao u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Odbio je zahtjev policije da ga se testira na droge, a kod sebe je imao i dva smotuljka s ukupno jednim gramom amfetamina te ručnu bombu. Na mjesto događaja odmah je izašao i djelatnik Protueksplozijskog odjela koji je utvrdio da je riječ o ručnoj bombi M-75 bez detonatora, a u posebnoj vrećici nalazila su se još dva vježbovna upaljača ručne bombe.

Muškarac je uhićen i kazneno prijavljen zbog bombe. Radi posjedovanja droge, treba platiti kaznu od 5000 kuna, a čekaju ga i prekršajne prijave zbog prometnih prekršaja.

Policijski službenici izdali su 38-godišnjaku prekršajni nalog na iznos od 5.000 kuna, dok će radi počinjenih prometnih prekršaja podnijeti protiv njega optužni prijedlog nadležnom sudu.

>> VIDEO Trešnjevka zbraja štetu: "Poplava nam je sve pretvorila u smeće, još će se to danima čistiti"

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
09:47 29.09.2021.

Prešaj auto

DR
Drivo
00:12 29.09.2021.

Skolska ilitiga vjezbovna . Napravi bum kao petarda. Da je takvu koristio jedan nas politicar, bivsi, ne bi bio invalid . Taj je, naime, ispucao tzv. *drogiranog ustasu* s automatske puske - rafalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije