Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJI BISER

Želio da se s ceste makne prepriječeni automobil pa nazvao policiju i lagao: U vozilu je bomba!

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
23.09.2021.
u 08:06

Učinio je to iako je znao da je to laž zbog koje su morali intervenirati i policija i pirotehničari

Muškarac (56) optužen je za lažnu uzbunu, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Rijeka. Riječ je o događaju koji se zbio u kolovozu 2021. a koji je motiviran pomalo bizarnom situacijom.

Naime, preko jedne prometnice u Jurdanima bilo je prepriječeno vozilo koje je priječilo promet. Što je očito naživciralo 56-godišnjaka, koji je želio da se vozilo makne. Pa se dosjetio, pokazat će se, za njega baš ne, pametne ideje.

Nazvao je lokalnu policijsku postaju i policajcima kazao da je u prepriječenom automobilu bomba. Učinio je to iako je znao da je to laž zbog koje su morali intervenirati i policija i pirotehničari

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
10:39 23.09.2021.

Jadan čovjek u ovakvoj državi gdje Policija ne radi svoj posao pa mora izmišljati. Sigurno je prije nazvao 10x ali su mu rekli da to nije policijski posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije