Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digla lažnu uzbunu

Drama u zračnoj luci: Izmislila prijetnju bombom jer je zakasnila na let

avion
Pixabay
09.09.2021.
u 09:26

Marina Verbitsky (46) uhićena je u ponedjeljak ujutro na međunarodnom aerodromu Fort Lauderdale-Hollywood, priopćio je šerifov ured.

Žena iz Chicaga uhićena je na aerodromu na Floridi nakon što je digla lažnu uzbunu da je u zrakoplovu bomba, objavile su vlasti.

Marina Verbitsky (46) uhićena je u ponedjeljak ujutro na međunarodnom aerodromu Fort Lauderdale-Hollywood, priopćio je šerifov ured. Verbitsky je zemaljskom osoblju rekla da se u njezinoj prtljazi koja je već bila u avionu nalazi bomba, pošto joj je rečeno da se ne može ukrcati jer je stigla kasno.

Potom je uhićena, a zrakoplov koji se pripremao za polijetanje je zaustavljen. Putnici su evakuirani i avion pregledan kada se utvrdilo da je uzbuna bila lažna. Verbitsky je pritvorena i prijavljena za lažnu prijetnju bombom, eksplozivom ili oružjem za masovno uništenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije