Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progovorio
Povratak na članak

Beuk: Radio sam po nalogu Markova trga i vrha stranke

Dvojica aktera afere o jeftinoj preprodaji struje TLM-u i Aluminiju također su odlučila govoriti

Komentari 35

CO
Contractor
00:08 23.09.2010.

Stara poslovica veli da \"vrana vrani oči ne kopa\" i poznata je širom svijeta u raznim varijantama..Očito je ona za Hrvatsku prestala važiti jer kako izgleda da su se vrane konačno počele gristi..Da vidimo da li će konačno od tih silnih \"akcija\" i biti nekakav epilog..

VL
Avatar jovanhovan
jovanhovan
03:38 26.09.2010.

E moj Beuk, sada su svi drugi krivi a ti si nevin. Hahaha možeš si misliti kako prolaze cinkaroši, ili nisi ništa naučio u svom dugom i plodnom životu malog kriminalca sa diplomom.

VL
Avatar lkis05@htnet-dsl
lkis05@htnet-dsl
15:34 28.09.2010.

Narod kao narod,brblja li brblja a oni lovu spremaju za stare dane i prezentiraju svoju svetost i ljubav prema voljenoj domovini!

VL
HE
hellbani
22:33 22.09.2010.

ja zelim vidjet sav onaj sabor sto nis ne radi u remetincu., skupa s svom vladom

VL
ZM
zmaj5
22:53 22.09.2010.

Da popizdiš.pa ovo je za državni udar,da se smjeni ovo zlo,da počinjemo živjeti

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
23:09 22.09.2010.

U ime vlade RH :Sve što smo radili,radili smo za dobro maloga čovjeka,,,koji već sada živi mnogo,mnogo bolje nego prije 50 godina,,samo što to još ne vidi

VL
BZ
Branko Zajec
23:42 22.09.2010.

Sve više saznanja i sve više dokaza, da je onaj saborski zastupnik Jovanović u pravu. Danas u Saboru nazvao je politički vrh HDZ -a zločinačkom organizacijom.

VL
OB
-obrisani-
03:42 23.09.2010.

HDZ je najgori šljam ikad viđen, tko to nezna.

VL
OB
-obrisani-
04:35 23.09.2010.

hoće li se ivo vratiti iz amerike na suđenje...

VL
FR
Fredy21
06:07 23.09.2010.

hrvatskog seljaka ,radnika,bijednog umirovljenika više ne zanima po čijem se nalogu kralo.bijeda,glad,siromaštvo pritišću ovaj narod.već i djeca po ulici pričaju da je sanader lopov.od svoga rada seljak ne može živjeti,umirovljenik moj tata 45 godina vozio kamion ima mirovinu 2200 kuna.hrvatski narod ne mora toliko patiti,nego treba uzeti stvar u svoje ruke

VL
SD
SD
06:45 23.09.2010.

Evo, ovo je prilika da se ekipa koja je glasala za HDZ i razne likove sumnjivih kvaliteta i morala iz ostalih stranaka osvijesti, probudi i da sljedeci puta razmisli za koga ce glasati....Izgleda da ce sada u HDZu biti vrlo zanimljivo, pritisce ih EU komisija da srede stanje s korupcijom, kredite jos malo pa necemo moci dobivati jer necemo biti kreditno sposobni, para nece vise biti, pa sad se Vi svi busajte u hrvatstvo, drzavotvorstvo i ostale floskule kojima ste dobivali glasove...Valjda je ovaj hrvatski narod netko prokleo, ocito da si sami nemozemo biti gospodari...

VL
DA
darko9
07:37 23.09.2010.

opet na komentarima samo crvendači pa vi nikad ne spavate ili je to u vašoj svijesti da pljujete po svemu

VL
KU
kumajanja
07:47 23.09.2010.

Provodio političku odluku. ///////////////////////////////// To i mala djeca znaju,al\' ,sta vrijedi,kad je Bajić povezan s lopovima iz ADZea ,SDPea....?

VL
OB
-obrisani-
07:48 23.09.2010.

Jedna od presudnih stvari za rješavanje korupcije i kriminala u vlasti je da se za politički štetne odluke definira KAZNENA ODGOVORNOST!!! Na taj način lopovima, izdajicama i neznalicama koji se nalaze na vlasti ( HDZ-ovska lopovska banda ) bit će onemogučeno izvlačenje od odgovornosti i robije kao i skrivanje iza političkih floskule i tzv. političkih odluka i \"dobre namjere\" kod štetnih ugovora ili pregovora, a kao što su: INA, PODRAVKA, TLM, HEP, Hrvatske ceste i svi ostali primjeri pljačke i korupcije!!!! Ne moram spominjati i državni teritorij i sl. stvari!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
07:49 23.09.2010.

Tko je nanio više štete hrvatskoj od HDZ-a? Zar nije prodaja svih hrvatskih banaka strancima veleizdaja? Zar pljačkaška privatizacija za vrijeme rata nije veleizdaja? Zar nije nevjerojatno veliki broj lažnih invalida i tzv. „branitelja“ koji primaju mirovinu pljačka i veleizdaja?eizdaja? Zar povlaštene saborske mirovine nisu pljačka? Zar besramno visoke plače zastupnika u Saboru, a koji ništa korisno ne rade nisu pljačka? Zar nije HDZ izručio hrvatske generale u HAAG? Ovo je samo dio pljačkaških i veleizdajničkih poteza HDZ-a............, a članovi HDZ-a su najgori otpad hrvatskog naroda, a koje zanima isključivo osobno bogačenje i osobni probitak, a javni interes i javno dobro je nešto što doživljavaju isključivo na apstraktnom nivou i uopče ne razumiju te pojmove. Stoga, ne bojte se, izađimo na ulice i srušimo bandu lopovsku s vlasti i neka to bude opomena svim budučim vladama!!!\"

VL
VU
vuksamotnjak
07:50 23.09.2010.

Beuk: Radio sam po nalogu Markova trga i vrha stranke. _________________________________________________ Ovo da nije ni rekel,i posljednji klosar u drzavi znade,da tako rade sve politicke stranke,a posebno ADZe i SDPe. A kad ti LOPOVI imaju Bajića na svojoj strani,znajte dada nikom nece ni dlaka s glave pasti.Uzas!!!!!!!!

VL
Avatar florenz
florenz
07:54 23.09.2010.

Tako je to, kad se politika miješa u ekonomiju. Znam zemlje, u kojima se vlade mijenjaju ali ekonomska politika stručnjaka (koji donose njene kratkoročne i dugoročne razvojne ciljeve) nastavlja se s provođenjem. Kod nas, uvijek se ponovo \"otkriva topla voda), sve se uvijek počinje iznova i to isključivo prema trenutnim situacijama i \"potrebama\", a slijedećoj se vladi ostavljaju samo novi dugovi. Zato i tonemo sve dublje i jedva da se nešto pomiče. Stručnjaci i savjetnici biraju se isključivo prema stranačkoj logici a konačnu riječ imaju politički \"stručnjaci\". I svatko nastoji da za sebe ilia bar svoju stranku \"ušićari za pinku\". Da se muljaža ne otkrije, žele bez obzira na ostvarenja ostati \"u sedlu\" i nastaviti dalje \"svoju\" politiku, bez obzira na posljedicu za građane i zemlju. Pa makar oni bili i katastrofalni.

VL
VU
vuksamotnjak
07:54 23.09.2010.

Beuk: Radio sam po nalogu Markova trga i vrha stranke. ________________________________________________- Usudim se reci,ovaj nize Dragan Vasiljkovic je daleko manji stetocina za narod od ADZe LOPOVA i SDPe LOPOVA. Pametnom dosta.

VL
TR
trilja
08:26 23.09.2010.

Trebalo bi zabraniti HDZ kao stranku. Zapravo to i nije, već je zajednica. Očigledno im u statutu piše da su nekakva vrsta rodbinsko-ortačke zajednice. Ako su Španjolci mogli zabraniti baskijsku stranku onda mi možemo i HDZ, na kraju krajeva vjerojatnoo su napravili i veću štetu od Baska. Teško je reći da su odgovorni za ubojstva i bombaške napade, ali ako bi pogledali kako utječu njihove odluke na ljude izašlo bi da su odgovorni za veliki broj samoubojstava (vjerojatno i među braniteljima) kao i preranih smrti zbog osiromašivanja.

VL
VI
Vito
08:35 23.09.2010.

prepraćen - kakva je to riječ? Nema je u rječniku hrvatskog jezika. Najsličnija po zvučnosti je riječ \"preprata\" koja dolazi iz ruskog govornog područja, a znači predvorje crkve; ženska crkva. Hrvatskim jezikom i govorom morali bi pisati da je odveden,en, jer riječ \"odvesti\" jasno opisuje njezino značenje - vodeći učiniti da tko ili što dođe na neko mjesto. Borili smo se protiv stranaca, a sad svekoliko koristimo baš njihove riječi i način izražavanja. Jesmo neuki i nepismeni, sramota.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.