Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renesansni festival

Besplatan vlak vozi na Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg

Carlsberg
Carlsberg
16.08.2013.
u 14:35

Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji s Glavnog kolodvora kreće u subotu, 31. kolovoza.

Carlsberg Croatia i Turistička zajednica Grada Koprivnice pozivaju na Renesansni festival i tradicionalni Dan otvorenih vrata pivovare. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji s Glavnog kolodvora kreće u subotu, 31. kolovoza.

Jedna od ekološki najnaprednijih pivovara u ovom dijelu Europe i ove će godine ugostiti Koprivničance i njihove goste na Danu otvorenih vrata Carlsberga Croatia koji će se održati u subotu, 31. kolovoza i to već tradicionalno povodom Renesansnog festivala koji je ove godine kao središnju temu odabrao pivarstvo. Besplatan Pan Renesansni vlak kreće s glavnog zagrebačkog kolodvora u subotu, 31. kolovoza u 10.32, s povratkom u večernjim satima.

Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora Carlsberga Croatia uz zakusku i Pan osvježenje. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Već šestu godinu za redom, Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan podržava i sudjeluje u Renesansnom festivalu omogućavajući ujedno gostima festivala organizirani posjet pivovari i upoznavanje s procesom proizvodnje piva.

Renesansni festival je uvjerljivo najzanimljivija kulturno-povijesna manifestacija na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće gdje će ih dočekati mnoštvo vitezova i drugih povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje. Osim bogate gastronomske ponude i pomno odabrane glazbe, posjetitelji će se upoznati i sa srednjovjekovnim procesima proizvodnje piva koje će naposljetku moći i kušati. Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem i uspješnom suradnjom, Carlsberg Croatia sadržajno obogaćuje festival te potvrđuje stoljetnu tradiciju koprivničkog pivarstva.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 31.08.2013.

10.32 - PAN RENESANSNI VLAK KREĆE S GLAVNOG KOLODVORA U ZAGREBU ZA KOPRIVNICU (DOLAZAK U 11.32)

11.42 - POLAZAK ORGANIZIRANIH AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA

12.00 - POČETAK DANA OTVORENIH VRATA

14.00 - POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL

20.08 - POLAZAK AUTOBUSA S RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR

21.08 - POLAZAK VLAKA ZA ZAGREB

22.13 - DOLAZAK U ZAGREB

(broj mjesta u vlaku: 300)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije