Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTAVA SE PRESELILA NA TV Talijanski premijer sat vremena na RAI 1 tračao suprugu i ponovno zatražio njezinu ispriku

Berlusconi: Ne nasjedaj, Veronica, nisam posjećivao mlade djevojke

06.05.2009.
u 20:31

Više je od sata Silvio Berlusconi u utorak kasno navečer na prvom programu državne televizije RAI govorio o svojoj, još uvijek, supruzi Veronici i odnosu s 18-godišnjom Noemi Letizijom. Berlusconi je u emisiji Bruna Vespe “Porta a Porta” napao oporbeni lijevi centar. Optužio ga je da je izmislio cijeli slučaj jer ne zna kako pobijediti na izborima.

Bojažljivi TV voditelj
Od supruge Veronice Lario ponovno je zatražio da mu se ispriča jer je nasjela na klevetu ljevice. Također je dodao kako ga je na proslavu Noemina 18. rođendana pozvao njezin otac koji je htio razgovarati o kandidatima iz Napulja za Europski parlament.

– Laž je da posjećujem maloljetnice. Otac one djevojke zatražio je razgovor sa mnom – rekao je Berlusconi. Voditelj Vespa nije ga upitao da komentira izjavu Noemi kako ga je posjećivala u Milanu i Rimu; nije postavio ni jedno škakljivo pitanje. Berlusconi, koji je uvijek isticao kako ne želi govoriti o rastavi i privatnom životu, ipak je to neprestano činio. Usput je govorio kako nije odlazio na sastanke s djevojkama, kako mlade žene kandidira na svoje izborne liste jer su sposobne i obrazovane, kako želi pomladiti politiku itd.

Veronica Lario nije gledala emisiju “Porta a Porta”, pa iako je Berlusconi kazao kako je voli i kako ne bi smjela vjerovati onome što pišu novine, dala je na znanje kako ne odustaje od svoje namjere da se rastavi. Berlusconi je u emisiji kazao kako ga njegova djeca, koju ima s Veronicom, vole i obožavaju.

Danas Berlusconi ima, čini se, i financijskih problema s nogometnim klubom Milanom. Prema pisanju lista Repubblica od srijede, Milan je u teškim gubicima.

‘Milan - skupa igračka’
U prošloj godini klub je izgubio 66 milijuna eura. Berlusconijeva tvrtka Fininvest pokrila je do sada 15 milijuna, ali će morati i ostalo. Marina Berlusconi, kći iz prvog braka, nekoliko je puta kazala kako je Milan preskupa igračka njezina oca. On pak treba odlučiti hoće li prodati Milan ili će uložiti još novca ne samo u podmirenje dugova nego i u nove igrače. Naime, navijači bi se mogli pobuniti jer klub ne osvaja talijansko prvenstvo i gubi na međunarodnim natjecanjima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije