Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PODMIREN JE TROŠAK'

Benčić o blokiranom obrtu: Mladi lavovi me napadaju, a imaju ministra koji ne zna za milijune na računu

Zagreb: Sandra Benčić o izvanrednoj sjednici Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.09.2023.
u 14:24

Sandra Benčić objasnila je kako je došlo do blokade njenog obrta te komentirala sve političare koji su je napali nakon što je objavila kandidaturu za premijerku iz Možemo!

Saborska zastupnica Sandra Benčić i službena kandidatkinja za premijerku iz redova Možemo! oglasila se nakon što je objavljeno kako je njen obrt EU savjetovanje blokiran od jučerašnjeg dana zbog dugovanja od 300 eura. 

Podsjetimo, predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan objavio je ove subote, u isto vrijeme kada je potvrđena kandidatura Benčić, kako je njen obrt pod blokadom, i to ne prvi put. Benčić je na to odgovorila kako se radilo o dugu prema telekomu, a ne prema državi. 

- To se dogodilo u petak navečer, nisam ni znala za nju. Ja sam to negdje vjerojatno previdjela i naravno podmirila trošak. No kada mladi lavovi meni to prebacuju, a istovremeno imaju ministra koji nije svjestan da mu sjelo 2 milijuna eura na račun, to je nakaradno - komentirala je Benčić za N1.

POVEZANI ČLANCI:

- Ja znam kako je biti obrtnik kojem je blokiran račun, a morate državi platiti. Znam kako se buditi u tri ujutro i gledati kako zaraditi za plaće zaposlenika, kako se PDV nepravedno naplaćuje prema malim poduzetnicima. Plenković, Habijan i Ressler ne znaju kako je to jer nikada nisu ovisili o svom radu i stvarati nove vrijednosti jer  su imali stranačku iskaznicu. ja sam cijeli život živjela od svog rada, a oni misle da ako nisi dio elite da je to diskvalifikacija. Ja nisam dio elite, dolazim iz prosječne obitelji gdje nitko nije imao ni partijsku ni HDZ-ovu iskaznicu - poručila je. 

>> VIDEO Snažan govor Sandre Benčić: Otkrila kojim porukama želi postati premijerka Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
16:38 17.09.2023.

Koliko vidim u predočenoj tablici od 2019. godine do danas obrt Sandre Benčić bio je osam puta u blokadi.

KA
kanarinac
19:28 17.09.2023.

Ne dopustiti joj čuvanje više od tri kokoši odjednom!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:35 18.09.2023.

To se traži. Vidimo u Zagrebu kako to izgleda. ako ova pobijedi cijela država će bit nepokošena i zatrpana smećem i granjem. Ali ćemo imat biciklističke staze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije