Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK VARAŽDINSKOG HDZ-a

Habijan prozvao Benčić zbog blokade: 'Ne može voditi vlastiti obrt, a vodila bi Hrvatsku'

Zagreb: Sandra Ben?i? kandidatkinja Možemo za budu?u premijerku
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
16.09.2023.
u 17:02

Na svom Facebook profilu Damir Habijan je objavio podatke koji pokazuju kako je Benčić vlasnica obrta za EU savjetovanje, a da joj ovo nije prvi put da je pod blokadom

 

Saborski zastupnik i predsjednik Varaždinskog HDZ-a Damir Habijan obrušio se ove subote na zastupnicu (Možemo!) Sandru Benčić, tvrdeći kako ima obrt koji je pod blokadom. Na svom Facebook profilu tako je objavio podatke koji pokazuju kako je Benčić vlasnica obrta za EU savjetovanje, a da joj ovo nije prvi put.

- Sjajan početak kampanje za drugog wannabe premijera - Sandra Benčić s platforme Možemo. Sandra Benčić vlasnica je obrta EU savjetovanje, obrt za usluge. I tu nije ništa sporno. Međutim, ono što bi građani trebali znati jest da je navedeni obrt, prema javno dostupnim podacima, u blokadi. Također, razvidno je kako nije prvi puta da je obrt u vlasništvu Sandre Benčić u blokadi - objavio je.

U podacima koje je objavio, a koji se odnose na obrt EU savjetovanje sa sjedištem u Vukovarskoj ulici koji je prema popisu obrta trenutno u radu, stoji kako je on od današenjeg dana u blokadi. Također, stoji kako je isto obrt u dva navrata bio pod blokadom iz koje je izašao, kao i 2021. u četiri navrata. 

POVEZANI ČLANCI:

- Dakle, osim što dokazano ne znaju upravljati Gradom Zagrebom, nisu u stanju voditi niti vlastiti obrt, a vodili bi Hrvatsku. P.S. Suosjećamo s korisnicima usluga obrta za EU savjetovanje - objavio je Habijan.

>> VIDEO Možemo! izabrao Sandru Benčić kao kandidatkinju za premijerku

 

Komentara 48

Avatar R2D2
R2D2
18:34 16.09.2023.

Ja mislim da joj treba dati priliku. Prezentna je, ugodne vanjštine, divan nastup, smirena, tolerantna, sluša sugovornike, moram još jednom ponoviti tolerantna, faks završila rekordnom 15-godišnjem roku, a vidimo ima bogato i uspješno iskustvo u poduzetništvu. Očekuje nas svijetla budućnost odrasta.

MA
marijaqwer
17:58 16.09.2023.

Samo jedna od onih koji bi htjeli vladati Hrvatskom. Izgledi su joj vrlo slabi

MA
MarasG
17:41 16.09.2023.

Zalosno je u HR sto likovi poput nje postaju kandidati za premijersku fotelju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije