Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Banožić odgovorio Milanoviću: Hrvatska neće biti talac frustriranog nasilnika

Premijer Plenković prisustvovao otvorenju novog Veteranskog centra u Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
20.07.2022.
u 19:58

Ovo vrijeme traži odgovornost i razboritost, a ne destrukciju koja ni na koji način ne koristi Hrvatskoj", navodi se u statusu ministara obrane.

Ministar obrane Mario Banožić odgovorio je na Facebooku na ranije prozivke predsjednika Zorana Milanovića vezane oko počasnih odlikovanja.

Status naslovljen 'Hrvatska neće biti talac frustriranog nasilnika!' prenosimo u cijelosti.

"Vrijeđanje na najnižoj razini, od profesorice matematike do svih drugih koji mu se zamjere, jedino je što je preostalo poniženom nasilniku s Pantovčaka. Nakon što se pokunjen i poražen vratio iz Madrida, gdje nitko s njim nije htio razgovarati, sada vlastite frustracije pokušava iskaljivati preko leđa hrvatske vojske i hrvatskih branitelja.

Za razliku od njega, kojemu ništa nije sveto kako bi demonstrirao svoju rušilačku i destruktivnu narav, nastavit ću obavljati svoj posao u najboljem interesu Republike Hrvatske kako bi se njezina obrambena moć podigla na još višu razinu. Ovo vrijeme traži odgovornost i razboritost, a ne destrukciju koja ni na koji način ne koristi Hrvatskoj", navodi se u statusu.

Podsjetimo, danas tijekom dana izbio je novi verbalni sukob između Milanovića i ministra obrane oko dodjele počasnih odlikovanja.

Mario Banožić kazao je kako se predsjednik ''trebao konzultirati s MORH-om'' oko dodjele te da ''čini što god želi'', na što je Milanović odgovorio dopisom iz 2021. godine u kojoj je zatražio od Banožića da mu dostavi kriterije i postupak za predlaganje počasnih činova, na što, navodi se u objavljenom priopćenju Ureda predsjednika, Banožić nikada nije ni odgovorio.

VIDEO: Grijanje je sve skuplje: Niijemci će ugasiti radijatore i ići pod deku

Komentara 15

JO
jono
20:20 20.07.2022.

pa kada su drugi branili Hrvatsku gdj je bio Zoran?

AK
Akilaki
23:01 20.07.2022.

Hrvatska to vec nazalost jeste.

Avatar Mario1000
Mario1000
20:51 20.07.2022.

Milanovic zabrijo daje tito sepavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije