Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baldasar:

Nema vijećnika koji me nije molio da zaposlim nekoga

Baldasar
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/2
26.03.2014.
u 14:19

Baldasar je dolio ulja na vatru rekavši kako su vijećnici M. Puljak tražili poslove na izradi Startegije upravljanja gradom

 - Nema vijećnika koji me nije molio da zaposlim nekoga, izjavio je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar i potpalio vatru nezadovoljstva i negiranaj u oporbenim redovima zbog čega će današnja sjednica Gradskog vijeća dobrim dijelom proteći u političkim nadigravanjima.

Prvo su skočili vijećnici s liste Marijane Puljak.

 - Nas četvero vijećnika Inicijative "Za pametne ljude i pametan grad" nismo nikada tražili nikakvu uslugu od gradonačelnika, niti nam je to palo napamet, ustvrdili su. Ako im se gradonačelnik ne ispriča, a predsjednik gradskog vijeća Boris Ćurković ih ne zaštiti, tražit će njihove ostavke, najavljuju.

Baldasar je dolio ulja na vatru rekavši kako su vijećnici M. Puljak tražili poslove na izradi Startegije upravljanja gradom, na što su iz NL Marijane Puljak medijima poslali cjelokupnu korespodenciju s gradonačelnikom u kojoj nude da će na Strategiji raditi volonterski na što im on odgovara “to pozdravljam i rado prihvaćam”.

Svoj su dopis završili riječiama “U laži su kratke noge, gradonačelniče!”

I Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a tvrdi da nitko od njihovih nije tražio zapošljavanje od Bladasra.

 - Neka prestane s floskulama i neka konačno uposli sam sebe te započne raditi posao zbog kojeg su ga birači izabrali, poručio je gradonačelniku.

Boris Strukan, predsjednik HSP AS kaže da od gradonačelnika očekuje vjerodostojne izjave, a ne da kleveće sve vijećnike. I on, kao i Marijana Puljak traži da Baldasar objavi imena onih koji su tražili zapošljavanje.

>> Baldasar pisao Platiniju: Dajte nam EP 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije