Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Zagrebu

Bal na vodi ili kako se Plenković i Tomašević nišane preko vodovodne cijevi

11.03.2023.
u 23:29

Narodne obveznice, najava dodatnog rasta braniteljskih i ukidanje zdravstvenih doprinosa na ostale mirovine, zabrana rada nedjeljom, intenzivni pohodi premijera Andreja Plenkovića obljetnicama osnutka HDZ-ovih podružnica diljem zemlje... Sve su to potezi koji govore kako ubrzano ulazimo u izborno vrijeme, a kako su se proteklih tjedana dodatno intenzivirali, u političkim kuloarima ponovno su počela nagađanja po kojima je termin parlamentarnih izbora bliže nego što se javno govori. Pa se spominje rano proljeće iduće, ali i jesen ove godine, iako je takav scenarij gotovo potpuno nerealan, s obzirom na činjenicu da Hrvatska trenutačno nema s Ustavom usklađen zakon po kojem bi uopće mogla provesti izbore.

Komentara 8

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
02:39 12.03.2023.

HDZ i Možemo su na apsolutno istoj strani po pitanju svega. Ne postoji niti jedna politička razlika između HDZ i Možemo. Isto je i s vodom. Oboje imaju identičnu strategiju: dovesti firme za opskrbu vodom do stečaja i njihovu prodaju strancima. I Plenković i Tomašević su financirani i imaju podršku izvana, dakle po definiciji ne mogu raditi u interesu građana.

GO
goran2hr
14:59 12.03.2023.

Kada Plenković obilazi obljetnice osnivanja HDZ podružnica, to je posebna tragikomedija. Dok su se te podružnice osnivale prije 30 i više godina, Plenkoviću nije bilo nimalo stalo da se učlani u Tuđmanov HDZ. Pa čak niti u mladež HDZ-a, a kamoli da bi se javio za frontu. No sada izvodi predstave i glumi osnivača HDZ-a. A za koaliciju HDZ-u kada je bio dobar HNS, SDSS, valjati će i Tomašević.

TO
ToVuS
01:07 12.03.2023.

Nezna se tko je veći domoljub Plenkovič ili Tomašević .zajedno u borbi za naše u Zambiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije