Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Zagrebu

Bajka na klizaljkama: Disneyevi junaci lebde nad ledom

'disney06_nnn_ned_2510123'
Foto: ''
1/4
28.10.2012.
u 11:05

Snjeguljica i sedam patuljaka, Mala sirena, Lilo i Stich, Miki Maus i njegova Mini... samo su djelić spektakla koji će zagrebačkoj publici otkriti gdje je najbolji tulum.

Najljepše bajke Walta Disneya oživjet će u Areni Zagreb gdje se od 2. do 4. studenog održava veliki spektakl na ledu "Disney on Ice – Tulum počinje!". Pepeljuga, Snjeguljica, Trnoružica i Aladin i još pedesetak slavnih Disneyevih likova ispričat će svoje priče – na ledu! U tri dana planetarno poznata američka produkcija koja cijele obitelji uveseljava više od trideset godina održat će pet predstava koje dočaravaju radost blagdana.

Glavne uloge imaju vrhunski klizači kostimirani u omiljene Disneyeve junake koji se izmjenjuju tijekom predstave. Gledatelji će tako na Valentinovskom kraljevskom balu upoznati najnoviju Disneyevu princezu Tijanu, zabavit će se na nerođendanskoj zabavi s Alisom i Ludim Klobučarom, otići na tulum s najvećim negativcem iz Disneyevih crtića Jackom Skellingtonom, a potom i na havajski odmor s Lilo i Stitchem.

Ne smijemo zaboraviti ni najpoznatijeg, Mickeya Mousea, koji će djecu i roditelje odvesti na put oko svijeta – karneval u Brazilu i u Kinu na doček kineske Nove godine. Sjajno zagrijavanje za predbožićno doba, očarava veličanstvenom scenografijom posebno napravljenom za svaku priču i kostimima s potpisom kostimografkinje Vanesse Leuck. Kolosalna zabava na ledu ne smije se propustiti ni zbog akrobacija klizača koje ostavljaju bez daha! Zvijezde predstave, među ostalim, lete iznad leda, a u cijelu čaroliju, zahvaljujući svjetlosnim efektima, uključena je i publika.

Disney on Ice prvi put je izveden 1981., a do danas je putujuća trupa nastupila u svim dijelovima svijeta, od Amerike preko Europe i Azije do Australije. Klizači nastupaju tijekom cijele godine u osam predstava, od kojih posljednja, "Rockin' Ever After", postavljena ove godine, prati bajke "Ljepotica i zvijer" i "Mala sirena". Zagrebačka će publika pak uživati u produkcijski jednom od najbogatijih Disneyevih showova u kojem se pojavljuju likovi iz čak osamnaest animiranih filmova: Snjeguljica i sedam patuljaka, Pinokio, Pepeljuga, Alisa u zemlji čuda, 101 dalmatinac, Petar Pan, Predbožićna noćna mora, Knjiga o džungli i drugi.

Komentara 1

TH
thismeanswar
11:09 28.10.2012.

Ajme, kako ce nam biti lijepo! Moji omiljeni likovi na ledu! A posto su cijene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije